arkadaslar ben gelecek sezon cok iyi bir kadro kurmayı planlıyorum.oyunun basında bir cok yabancı transfer yaptım.
suanki kadrom
Orkun
Angulo
Servet
Gökhan Zan
Hakan Balta
Gabriel Torje
Miguel Torres
Mika Aritalo
Carrusca
Lulinho
Necati
suan yıl 2009.
gelecek sezon fransız forvet Saivet ve Wijnaldum 18 yasını doldurup G.Saray'a gelecek olan isimler.
biliosunuz 7 yabancıdan fazla olmuyor takımda.
o yüzden bazı elemeler yapmak gerekicek.sizce gelecek sezon nasıl bir kadro kurmalıyım.kafamda planladığım kadro sistemide değiştirip 3 defans 2 ön libero 2 kanat 2 forvet arkası tek forvet.kafamdaki kadro (yapmak istediğim transferlerle beraber)
Orkun
Stoperde:Breno-Yasin Çakmak-Gökhan Zan
Ön Liberolar:Torres-Ever Banega
Sağ açık:Torje Sol açık:Aritalo
Forvet Arkası:Lulinho Alex yada Wijnaldum'dan biri ve Zafer Yelen ( önerilerinizi bekliyorum )
Forvet:Saivet
suan 4 milyon euro değerinde olan carruscayı necati gökhan ünal ümit karan servet cetin ve iclerinden eliyceğim yabancılarda olacak tabiki daha zeefuik var hollandalı forvet kirada birde bütce gelecek iyi bir param olucak büyük ihtimal o paralarla yasini,banegayı,breno yu alıcam insallah.gelecek sezon icin önerilerinizi bekliyorum.bu öneriler Türk stoper,Türk forvet arkası,Türk kaleci ve tabiki geleceğin 3 önemli yıldızından birini secmemde yardımcı olmanızı istiorm.
yöneticilerden istedğim konuyu sohbete acabilirsin falan dememeleri kiltlememeleri cünkü konu sadece gördüğünüz gibi baslıktaki gibi Lulinho'mu Alex'mi Wijnaldum'mu sorusu değil.o yüzden kilitlemezseniz sevinirim.
NOT:ALEX oyunun basında Vasco'da olan Alex'tir.