Fenerbahçemizin Asbaşkanlarından Neşet Yalçın, Fenerbahçemizin Avrupa futbolunda artık önemli bir marka haline geldiğini ve hiçbir rakibin kurada Fenerbahçe ile eşleşmek istemediğini söyledi.
İsviçre`nin Nyon kentindeki UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu kuralarında kulübümüzü temsil eden Asbaşkanlarımızdan Neşet Yalçın, kura sonrası FB TV`nin canlı yayınına telefonla bağlanarak değerlendirmelerde bulundu. Fenerbahçe`nin MTK`yı geçmesi durumda 3. ön elemede eşleşeceği Sırbistan`ın Partizan veya Azerbaycan`ın Inter Bakü takımları hakkındaki görüşlerini dile getiren Neşet Yalçın, "Fenerbahçe sezona başlarken, her zaman üst kulvarları hedefler. Geçen sene bu kupada çeyrek final oynadık. Bu sene takımımızın başına Aragones`i getirdik ve yeni transferlerle daha iddialı hale geldik. Fenerbahçe`nin hedefi her zaman şampiyonluk olmuştur. Geçen sene `Biz çeyrek final oynayacağız` dediğimizde kimse inanmamıştı. Ben inanıyorum ki, Fenerbahçe 5 sene içinde Avrupa`da bir kupa kazanacak. 3. ön elemedeki muhtemel rakiplerimizin 2`sinin de çok önemli rakipler olmadığını söyleyebiliriz. İyi hazırlanarak bu maçları geçmek ve Şampiyonlar Ligi`nde gruplara kalmak istiyoruz. Kura çekimlerinde önceki yıllarda bizim yaşadıklarımızı, şimdi rakiplerimiz olan takımlar bizim için yaşıyor. Fenerbahçe artık Avrupa futbolunda önemli bir marka haline geldi. İlk maçın deplasmanda olması önemli değil, çok önemi yok. Bunlar Fenerbahçe`nin kalitesinde, ayarında takımlar değil. Fenerbahçe çok büyük bir camia ve ben inanıyorum ki; Fenerbahçe, önümüzdeki 5 yıl içinde İstanbul`a bir kupayla inecek" dedi.