crdsa Bugün başladım tekrar düzgün çalışmaya :) Özellikle ikinci bölümden bilgi gerektiren konular var. Onlar hariç diğer konuları birkaç gün içinde bitirmeyi ve onlara geçmeyi düşünüyorum. Az kaldı, bakalım nolcak :)
Freak. Normalde dikkatsizlik sorunu çekememe rağmen son sınavlarda baya bir yanlış sırf dikkatsizlik yüzünden gitti. Ne kadar kötü birşey cevabı bilmek ama yanlışı bulmak:o
Beirrut fotoelektrik atom fiziği emk organik sistemler türev integral çember analatiği koniklerin analatiği uzay analatiği bildin mi gerisi önemli değil ya :)
crdsa Matematik ve geometride kendime çok güveniyorum, orda sıkıntı yok. Ama fende çok büyük bir sıkıntı var. Şimdi girsem yarısını anca yapabilirim sanırım ikinci bölümden. Bu arada üçümüzden başka ÖSS'ye giren yok mu ya :D
Freak. Az önce bir hevesle ders çalışayım dedim. 20 dakika ya sürdü ya sürmedi:p Ne olcak bu halimiz ya:/
Curcuna Orjinal Mesajı Yazan: Freak. Az önce bir hevesle ders çalışayım dedim. 20 dakika ya sürdü ya sürmedi:p Ne olcak bu halimiz ya:/ Duman olcak halimiz duman :o
Freak. Oturdum deneme çözüyordum. Son 1 saat kala bir kaç mesaj gelince bırakmak zorunda kaldım. Halbuki ilk defa Türkçe ve Sosyal'e 1 saatim kalmıştı:p
Ozan JK o kadar para yatırdık bankaya o adrenalini yaşayacağım:D Şaka bir yana gireceklere şimdiden başarılar umarım herşey istediiniz gibi olur.
Curcuna Güzel :) Bana okuldan 58 falan gelecek :o Mat-1 ve Fen-1 den hiç yapamadığımı varsayarsak geri kalan 120 sorunun tamamını doğru yaptığımda bile İstanbul içi olmuyor. Polislik falan düşünmeye başladım onda da torpilliler işi götürüyor :s
Freak. Ne polisliği Atilla naptın:) Bugün 251 aldım denemeden. Gayet kolaydı sorular aslında. Yapamadığım çoğu soruyu da yapabilecek bilgiye sahiptim aslında:p 2 gün sonra daha iyi bir puanla dönmek dileğiyle...:)
Curcuna Orjinal Mesajı Yazan: Freak. Ne polisliği Atilla naptın:) Orjinal Mesajı Yazan: Curcuna Bana okuldan 58 falan gelecek :o Mat-1 ve Fen-1 den hiç yapamadığımı varsayarsak geri kalan 120 sorunun tamamını doğru yaptığımda bile İstanbul içi olmuyor. + Zaman kaybetmek istemiyorum.
Freak. Zaman kaybı olarak görme bence bir seneyi daha. Eğer bu sene olmazsa iyi hazırlanma ile çok iyi yerlere gidebilirsin. Ayrıca İstanbul'u boşver. Eskişehir'i düşün dile kolay 700 bin öğrenci :D