DenizUras Orjinal Mesajı Yazan: By.Ekim Baştan 3. oyuncu Ribery sanırım. 3. sıradakiyle ribery inin uzaktan yakından alakası yok :D
Pof **Hayır arkadalar resimdeki oyucnular aktif futbolcular değil..Emekli olmuş futbolcular...ancak isimlerini bilemiyoruz:) **
Inanc58 arkadaşlar anlamıyorsunuz galiba. bunlar emekli futbolcu. fifanın datalarından çıktı hepsi. kim olduklarını çözemediğimiz için konu açtı arkadaş. unutmadan 1. resim van basten.
Pof Orjinal Mesajı Yazan: Inanc58 arkadaşlar anlamıyorsunuz galiba. bunlar emekli futbolcu. fifanın datalarından çıktı hepsi. kim olduklarını çözemediğimiz için konu açtı arkadaş. unutmadan 1. resim van basten. Eyvallah be dostum derdimi bir tek sen anladın:) adrian illie oalbilir mi acaba?
Inanc58 ben bunları oyunada ekledim spiker sesinden bulurum diye ama malesef söylemiyo 1-2 tanesini öyle bulmuştum.
Inanc58 Orjinal Mesajı Yazan: Pof Gayet mantıklı denediğin şey:) Bu arada resimde 2.sıra 2. oyuncu sizce Schmeichel olaiblirmi? anımsatıyor ama... olmayabilirde...