firstblood arkadaşlar master ligde 3. sezonum bi şampiyonlar ligi kupasını kazanamadım kulüp sıralmasıda 30. sıradayım.tam tamına 64.000 param var yıldız oyuncu trasfer etmek isitiyorum bi yardım ederseniz iyi olur. teşekkürler.
TharivoL Transfer yapmayımı bilmiyosun nasıl yapıldığınımı soruyosun yoksa hangi oyuncuyu alman gerektiğinimi soruyosun tam anlayamadım?:confused:
enderturk rafael sobis kardeş... tek geçerim :) fakat başka mevkilerde adam arıyosan söyle bu oyunda ben kadar transfer kurdu varsa kapışalım ;)
firstblood rafael sobisden çok daha iyi forvetlerim var benim arayışım forvet arkası yha ronaldinhoyha 38.000 salryide 2400 veriyorum gelmiyo napabilirim off offf zenginim ama kimse gelmiyo bide van der vaart için 28.000 verdim oda gelmedi.:mad:
boysturk kardeş bende 4.sezonumdayım fenerbahçeye yıldız yağdırdım totti henry ronaldinho defoe samba.yıldız transfer yapabilmek için bonservisini çok vereceksiniz.en fazla 2 yıllık kontrat imzalatmalısınız 2.sezonunuzda
boysturk bide kontratı sona ermiş futbolcuları aramalısın talent search den contrat. 1-2 en fazla contrat enter yapabilirsin
bjksaid92 benm 4. sezonum 3 ünde şmpyn oLdm takmm bjk son sezonumda bütn kupaları aldm en zor seviyede oynym kadrom yıldzlr karması defansm zayf sivok&zapo wr:D alcaksn quaresma derim hemde ucuz + agüero, odemwinge alablrsn;)