Ronnix PES 2009'da Yeni Botlar Bildiğiniz gibi PES oyunlarında hep Adidas kramponları kullanılıyodu. Artık Adidas kramponlarının yanında Nike ve Puma kramponlarını da oyunda görebileceğiz.
Omerdinho pes 2009 da 19 tane krampon olacak ve bu kramponlar olmayacak sadece adidasin yapmis oldugu kramponlar olacak.
Turkish_Bomber Bu ayakkabılar bence hiç güzel değil daha güzel ayakkabılar yapması lazım pes2009un Pes2009 çıkınca ben yeni krampon yamaları hazırlarım
wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: burtiki en üstten 2. ayakkabıyı dün caldırdım off :S camidemi çaLdırdın naaptınn..:D:D
fuc_kera Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: burtiki en üstten 2. ayakkabıyı dün caldırdım off :S camidemi çaLdırdın naaptınn..:D:D :D:D:D
Request saçmalık pesten resim görmeden inanmam nike kramponun oyunda olduğuna ii sallamışsın kaynak göster!
ryder201 Orjinal Mesajı Yazan: irfanclub lan o en alttaki cakma nike we adidaslara benzio:D:D:D bide ismi adios mus :D:D :D :D
J. Cruyff daha oyun çıkmadan-sadece 3-4 tane gameplay videosu varken kramponları nasıl öğreniliyor. Ayrıca oyundan ss olmadan ben de inanmam :)
Tamerjik Orjinal Mesajı Yazan: J. Cruyff daha oyun çıkmadan-sadece 3-4 tane gameplay videosu varken kramponları nasıl öğreniliyor. Ayrıca oyundan ss olmadan ben de inanmam :) Aynen..