**Adana Demirspor başkanını buldu.**
ADANA - **Adana Demirspor'da bugün (31 Temmuz 2008) yapılan olağanüstü kongrede kulüp başkanlığına Mehmet Gökoğlu** seçildi.
**Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda** gerçekleştirilen kongrede daha önceki kongrelerde yaşanan istenmeyen olaylar nedeniyle yoğun güvenlik önlemleri alındı. Kongre üyeleri, kapıda üye kartlarını polise gösterdikten sonra içeri alındı. Abdullah Akat'ın divan başkanlığını yaptığı kongrede yönetime tek liste aday oldu. Yapılan oylama sonunda eski yönetim kurulu üyesi Mehmet Gökoğlu, kulüp başkanlığına seçildi. Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlu, kongrede yaptığı teşekkür konuşmasında, Adana Demirspor Kulübü'nün zor günler geçirdiğini, bunu herkesin bildiğini ifade ederek, "Kulübün bu zor günleri atlatmasını sağlamak amacıyla bir liste oluşturduk. Listeyi oluştururken Adana Demirsporlu olan bazı arkadaşlarımı listeye aldım. Sizler de kabul ettiniz, teşekkür ederim" dedi.
Hiç kimseye 'Takımı şampiyon yapacağım, şunu yapacağım, bunu yapacağım' demediğini belirten Gökoğlu, Don Kişotluğa soyunmadığını vurguladı. "İlk önce Adanalıyım sonra da Adana Demirsporluyum" diyen Gökoğlu, "Adana Demirspor'a bu düştüğü durumda bir nebze faydam olacağına inandığım için bu göreve soyundum. Allah'tan aldığım bir güç var; o da Mehmet Gökoğlu ismim, ondan sonra da dürüstlüğüm. Bu çerçevede bu kulübü arkadaşlarımla birlikte yönetmeye çalışacağım. İnşallah başarırım, başaracağıma da inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Adana Büyükşehir Belediye ve Adana Demirspor Kulübü Onursal Başkanı Aytaç Durak'a da geçmişte kulübe yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür eden Gökoğlu, "Bu kulübü ayakta tuttuğundan dolayı ondan bir kez daha Allah razı olsun. İnşallah ileriki zamanlarda Sayın Başkanımızı da ikna edeceğiz. Çünkü o da Adana Demirsporlu'dur, o da bu kentin insanıdır. O inşallah başımıza dönecek" dedi.
Hazırladıkları listenin kesinlikle ne Aytaç Durak'a ne de geçmiş yönetimlerdeki insanlara karşı yapılan bir liste olmadığını vurgulayan Gökoğlu, "Herkese çağrı yapıyorum. Gelin bu kulübü hep beraber yönetelim. Ben yönetemezsem anahtarı getirip size teslim edeceğim. Bu konuda namus sözü veriyorum" diye konuştu.
**Mehmet Gökoğlu'nun başkanlığındaki listede Hadi Akkaleli, Levent Topaloğlu, Önder Serin, Ercan Avşar, Şeref Güler, Ahmet Işık, Mehmet Yalçın, Muhittin Ünlü, Bekir Çınar, Derviş Erkan ve Turhan Gür yer aldı.**
Ayrıca Mehmet Gökoğlu Mavi Şimşekleri en yakın zamanda kampa götüreceğini açıkladı...
Not:Alıntıdır.(bazı eklentiler de bulundum...)