Kayserilee Orjinal Mesajı Yazan: wotasx oyunun çıktığını biliyorum ama ben ankaradayım ne zaman başlar ki :S yarın gidip almayı düşünüyodum yani alamıycam mıı şimdii :( 10 ekimde dağıtım yapılacak o gün alabilirsin çıldına dödüm bende bugün çıkmayınca
Neo 7 Ekimde Aral'ın elinde olacak oyun. Muhtemelen aynı gün veya ayın 10'un da satışa sunulacak orjinal oyunlar.
volkan_fb Orjinal Mesajı Yazan: mehmet.oflu ben aldım bugun oynuyorum ne cıkmasından bahsedıyosunuz hala:D biz orinalden bahsediyoruz korsanını alan çok var
Neo Orjinal Mesajı Yazan: hasanyasaralkan nerden aldın ya ben bulamıyorum yardım pleaseeee Dilenci gibi yardım pleaseee yazmasak nasıl olur. Türkçen yok mu arkadaşım.
hasanyasaralkan Orjinal Mesajı Yazan: Neo Orjinal Mesajı Yazan: hasanyasaralkan nerden aldın ya ben bulamıyorum yardım pleaseeee Dilenci gibi yardım pleaseee yazmasak nasıl olur. Türkçen yok mu arkadaşım. diyelim var türkçem ama sana bana dilenci deme hakkını kim veriyor haddini bilsen iyi olur.admin sin diye her dediğin ok değildir arkadaşşş
mehmet.oflu kartal rahmanlar tren ıstasyonunun yukarısındakı taksı duragının hemen yanındakı cd cıden alcanmı:D
***ultrAslan*** Online desteği Fiyat oyundan aldığın zevk emeğe karşılık bir ücret ödüyorsun ve oyun hakkında eleştiri yapmaya hak kazanıyorsun En önemli farkları bunlar...
Neo Orjinal Mesajı Yazan: hasanyasaralkan Orjinal Mesajı Yazan: Neo Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: hasanyasaralkan nerden aldın ya ben bulamıyorum yardım pleaseeee Dilenci gibi yardım pleaseee yazmasak nasıl olur. Türkçen yok mu arkadaşım. diyelim var türkçem ama sana bana dilenci deme hakkını kim veriyor haddini bilsen iyi olur.admin sin diye her dediğin ok değildir arkadaşşş Dilencisin mi dedim ben. Dilenci edasıyla yardım pleaseee demeni söyledim. Tabir kullandım. Anlayana..! Kurallar neyi gerektiriyorsa burda onu uyguluyoruz. Foruma üye olduysan kuralları okumak ve bilmek zorundasın. Uymazsan cezasını çekersin.
adidaspredator fifa 09 10 ekimde türkiyede orjinal oyun satışta olacak yani ya aynı gün yada 1 gün sonra korsan satışlar kopya cd leri alcezzzzzz.5 gün kaldı
PetRe Orjinal Mesajı Yazan: adidaspredator fifa 09 10 ekimde türkiyede orjinal oyun satışta olacak yani ya aynı gün yada 1 gün sonra korsan satışlar kopya cd leri alcezzzzzz.5 gün kaldı oyunun korsanı çıktı..her yerde bulabilrsinz..orjinali çıktımı bilmiyorum.. orj.alanlar varmı???
kerimovic123 Orjinal Mesajı Yazan: kadQ ya dün kardeşim getirdi arkadaşdından almış neymiş fifa09 nah 08 e tema koymuşlar oyuncuları yapmışlar 09 die millete kitliolar almayın onları... aynen bizim ordada öle :)
icelander aralın sitesine girin bakın. çıkış tarihi 10 ekimde 7 ekime çekildi. muhtemelen salı günü orjinal oyunumuzu alabiliriz.