***ultrAslan*** Orjinal Mesajı Yazan: Neo Orjinal Mesajı Yazan: WolborQ sabırsızlıkla bekliyorum fifa 09 u,3 ekimde piyasaya çıkıyor,Turkiye ye ne zaman gelir bilemem Türkiye'de dağıtıma 10 Ekim de başlayacak. Nedeni Ramazan Bayramı olmasından dolayı Gümrükler İdari izinde bir hafta boyunca bu yüzden ithalat olamayacağından dolayı 1 hafta atıyor...
Neo Orjinal Mesajı Yazan: ***ultrAslan*** Orjinal Mesajı Yazan: Neo Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: WolborQ sabırsızlıkla bekliyorum fifa 09 u,3 ekimde piyasaya çıkıyor,Turkiye ye ne zaman gelir bilemem Türkiye'de dağıtıma 10 Ekim de başlayacak. Nedeni Ramazan Bayramı olmasından dolayı Gümrükler İdari izinde bir hafta boyunca bu yüzden ithalat olamayacağından dolayı 1 hafta atıyor... Önceki senelerde de Aralgame dağıtımı 1 hafta sonra yapmıştı. O zamanda bandrol vs diyorlardı. Bayram arası yoktu nasıl olacak bu :)
heronos Gelsın artık pes demosundan 1gun sonra cıkıyor gelsın bakaım bu sefer hayal kırklıgı olmaz ınsalh
ortaalan ben biraz sabırsızım :) şu an çıksın anında alırım...oyunu beyendim ama bu gamepad işini çözemedim
ortaalan ben piyasadan almıcam internetten indircem korsan siteleri var 3 ekimde cıkıyosa 2 veya 1 ekimde koyuyolar anlayın işte :D
Kc_Zirve_95 Arkadaslar lutfen korsan almayalim siz 1 sene ugrassaniz sonra birileri gidip korsan alsa veya netten indirse hemde orijinal oyun 50 YTL iken agiriniza gitmezmi nasil bir yama yapildiginda kotu yorum olunca emege saygi diyoruz burdada oyle demeli ve orijinal oyun almaliyiz
Senceru Arkadaşlar Korsan Oyun İstemek,Paylaşmak ve Tartışmak Bile Ceza Sebebidir... Lüften Dikkat Edelim Bayram Günü Ceza Vermek İstemiyoruz...
cansavas fifa bu sene güzel olacak gerçekten.. ancak konami pes 2008 rezilliğinden sonra hatasını anladı ve oda çok sağlam gelicek.. iki oyunu aynı kefeye koyp değerlendrmek bana göre yanlış.. ikisinin tarzı farklı.. ben sıkıldıkça diğerini oynuyorum.
yusuf_ **ya arkadaşlar bizde korsan almak istemeyiz ama ne yapalım durumumuz oyuna 50 ytl verecek kadar müsait değil bende internetten indirecem**
[silindi] şimdi oyun çıktı internete düştü peki orjinal oyun için yine 3 ekim i mi bekleyeceğiz?Yoksa erken çıkabilir mi ya da gören var mı?