Orjinal Mesajı Yazan: pasa_mahmut
yine PES 09 tutulacak bu seneki gibi bakında görün ahanda buraya yazıyorum ben bi fark göremedim sadece menüler değişmiş okadar gerisi hava cıva linyit demir azot oksijen :D :D :D :D
Orjinal Mesajı Yazan: Friedrich Nietzsche
Ben demoyu oynadım açıkçası pek beğenmedim. Oynanabilirlik aynı, oyuncunuza topla beraber hafif bir dönüş yaptıramıyorsunuz keskin bir dönüşle doğrudan topu sizinle birlikte koşan rakip oyuncuya kaptırıyorsunuz.Bir de hakem konusu var; FİFA serilerinin facia hakemleri hala aynı hiçbir değişiklik yok. Yan hakem ne bir bayrak sallıyor orta hakem ne elini ağzına götürüp düdük çalıyor ne de vuruşu kime verdiğini işaret ediyor. Gelişme yok değil ancak şu haliyle bırakın pes09 a yetişmeyi pes08 in yanından bile geçemez.
Sadece demoya bakarak karar vermeyin. Oyun çok daha iyi olacak. Oynanabilirlik, gerçekçiliğe de vs. fazla takılmayın. Çünkü bu sadece bir oyun, gerçek değil. Nasıl yarış oyunları simulation (tdu ve gran tourismo serisi) ve arcade (nfs serisi) olarak ayrılıyor, bu da öyle. Pes=simulation, Fifa=arcade.;)