gFb_fEnErBacE Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Sivasspor'un müthiş çıkışı futbolumuza büyük bir zevk katmış ve Yiğidolar taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin takdirini kazanmıştı. Ligin başlamasına kısa bir süre kala büyük bir çoğunluğun görüşü Sivasspor'un geçtiğimiz sezon ki performansından uzak olacağı yönünde. Peki size göre bu sezon hangi takımımız böyle flaş bir çıkış yapabilir?
crdsa İlk sene zor olur tabii, ama birkaç sene içinde Kocaelispor'dan şehir olarak çıkış bekliyoruz :)
crdsa Bu sezon Sivas'ın da Kayseri'nin de yukarılarda olacağını sanmıyorum. Eğer takım olabilirlerse, Ersun Yanal da iyi oynatırsa Trabzonspor 3 büyüklerin oralarda gezer onun dışında bu sezon çıkış beklediğim takım yok.
yilmassh kayseri guzel transferler yaptı bence ıkıncı lıg den yıldız denılcek bı kac gencı kadrosuna kattı ... sırp forvetde seria takımlarının takıbındekı bı oyuncuydu onu almaları buyukolay bence yine agahova ve olisadebe transferleri guzel isler m.topuz da takımda tutulursa kadro gayet iyi durumda tek soru ısaretı kaleci hamıdou alındı denızlı den ama sayısal loto gıbı servete attırdıgı gol hala hafızalarda yanıı ınsallah ıvankovu aramazlar bence kayserı ıyı gelıyo deneblır...
yilmassh Orjinal Mesajı Yazan: sayko_beko kayseri çok ii transferler yaptı bende kayseriden büyük çıkış bekliyorum. kardes buarada ıznın olursa avatarını bende kullanmak ıstıyorum musade warmı?!
Muzy12 kayseri yine 5. istikrar istikrar istikrar 3 sezondur 5. oluoz! Soru:bu istikrara başarı mı başarısızlık mı:S? ama gonlum kayserisporun lig,uefa,ve fortis kupasini almasi..(abarttim biaz am taraftariz be haci maruz gorun)
IAdam Bursaspor' dan ümitliyim, ayrıca Kayserispor' un ve Trabzonspor' un da başarılı olacağını düşünüyorum. Sivasspor ise geçen seneki başarısını tekrarlayamaz.