Salih Karayıldız Röportajı
Tottenham Kulübü Menajeri S.Karayıldız ile yaptığımız küçük söyleşiyi sizlere sunuyoruz.
Öncelikle bizi evinize kabul ettiğiniz için teşekkürler.
(Gülerek) İyi giriş ücretliydi ama size kıyak yaptım.
Sağolun.İlk sorum bu sezonki hedeflerinizle ilgili, başarmak istedikleriniz neler?
Tottenham takımıyla lige çok iyi bi başlangıç yaptık ama maalesef son maçta takıldık-hedeflerim arasında UEFA Kupası'nda iyi bi yere gelmek ligde ise en azından güçlü rakiplerin ardından Tottenham takımının isminin geçmesi.
İkinci sorunuzu alalım.
Peki UEFA'da iyi bir yere gelmek ile neyi kastettiniz, bir şampiyonluk olabilir mi?
Şampiyonluk biraz iddialı olabilir ama neden olmasın ben takımıma ve oyuncularıma güvendiğim için belkide bir zafere ulaşabiliriz.
Yeni transferlerinizle ilgili bir değelendirme yaparmısınız?
Transferler konusunda ise 4 oyuncu kadromuza kattık, bunların 3'ü Hollandalı biri Rus, oyuncularımız Hollanda futbolda çok iyi bi yere sahip olduğu için Van der Vaart ve Afellay'a çok güveniyorum Ignasevich ve De Zeeuw defansif anlamda değişilmez admlarımdan.
Şu ana kadar performansından en memnun olduğununuz oyuncunuz kim?
Dimitar Berbatov.
Arkadaşlarınız (Mert ve Uras) ile yaptığınız maçlarda onlara karşı oynarken neler hissettiniz, onların performanslarını nasıl görüyorsunuz?
Öncellikle Mert arkadaşım konusunda görüşlerim;
Kendisi çok iyi bir taktisyen ve iyi bi menajer olduğunu kendisiyle maçımızdan önceden dile getirmiştim.O maçta ise yine zorlanacağımı düşünüyordum ama Berbatov'un golleri bizi galibiyete taşıdı.Fulham bence bu sene iyi işler yapabilir, dikkat!
Uras arkadaşım konusunda ise görüşlerim;
Newcastle kadrosuna çok iyi transferler yaparak kadroyu genişletsede, bir türlü form yakalayamaması onu biraz zorluyor.Kendisiyle maçımda biraz beraberlik için oynuyordum gerçeği söylemek gerekirse son anlarda gelen gol beni sevindirdi.Umarım Newcastle ile iyi işler yapar
Son olarak taraftarlarınıza ve kamuoyuna söylemek istedikleriniz var mı?
Taraftarlarımızı bizi ne olursa olsun yalnız bırakmasın ve Tottenham kulübü ile çok iyi işler yapacağız.
Basın kendilerinin görevi olan transfer haberleri ve takım hakkındaki bilgileri kamuoyuna aktarırken biraz daha dikkatli olmasını istiyoruz.
Tekrar teşekkürler bu güzel röportaj için, başarılar diliyorum.
Ben de teşekkür ediyorum.