Fulham FC İncelemesi

Kadro

Kaleciler
1 Mark Schwarzer

Avustralyalı file bekçisinin bu sezona iyi başladığı söylenemez yaşının ilerlemesi yeteneklerinin biraz gerilemesine neden olmuş, ara transfer dönemine kadar kararımı vereceğim.Ya gidecek ya da kendini kanıtlayıp kalacak.
12 Antti Niemi

36 yaşındaki yedek kalecimiz; Schwarzer'ın olmadığı maçlar için yeterli, ancak Norwich maçında yaptığı hatalar beni endişelendirdi.Ara transfer döneminde yollayıp genç takımdan kalecileri A takıma çıkarabiliriz.
DEFANS OYUNCULARI
2 Gabriel Zakuani

Defansın göbeğinde görev yapan 22 yaşındaki genç Kongo’ludan gelecek için çok büyük umutlarımız var.Yetenekleri üst düzeyde olan bu futbolcunun tecrübeye ihtiyacı var önümüzdeki senelerde vazgeçilmezlerimizden olabilir.
4 Carlos Bocanegra

29 yaşındaki Bocanegra için defansın bel kemiği diyebiliriz.Asıl mevkii defansın ortası olan Bocanegra ihtiyaç duyulduğunda sol bekte de oynayabiliyor.Önemli defanslarımızdan.
6 Omar Esparza

Takımın başına geçtiğimde takıma aldığım ancak iş izninin 2. sezonun başında çıkması nedeniyle kadroya yeni katılan Esparza defans ve orta sahanın sol ve ortasında oynayabiliyor.Henüz istediğim verimi alamamış olsam da futbolcunun daha 20 yaşında olması umut verici.
24 Brede Hangeland

1.95’lik dev defansımız, vazgeçilmezlerden.Aynı zamanda ön libero olarakta oynayabiliyor.Gençlerin örnek alması gereken futbolcu.
26 Havard Nordtveit

Arsenal’den aldığımız, gelecek için çok önemli bir futbolcu.Defansın ortasında görev yapıyor, gerektiği zaman ön libero da oynayabiliyor.Uzun boylu yetenekli bir oyuncumuz.Bu sene daha fazla şans vermeyi düşünüyorum.
22 Moritz Volz

25 yaşında olan Volz sağ bekte görev yapıyor.Çok yönlü bir futbolcu, vazgeçilmezlerden biri.Büyük kulüplerden çok teklif aldı ancak gitmesine izin vermedik.
3 Guilherme (Jr.Carlos)

Jr.Carlos takma adını ben koydum takımdaki diğer Guilherme ile karışmasın diye.Ayrıca Roberto Carlos’un veliahtı olarak gösterildiği için.Tam bir görev adamı olan Jr.Carlos uzaktan şutlarıyla ünlü.R.Carlos’un gençlik hali olarak düşünebilirsiniz.Henüz 20 yaşında.
18 Marvin Angulo

Esparza ile aynı durumda olan iş iznini yeni aldığı için bu sezon kadromuza katılan Angulo sağ kanadın her bölgesinde görev yapabiliyor.Yaratıcılığı nedeniyle hücumda etkili, zekâsı nedeniyle ise savunmada etkili.Volz – Angulo rotasyon içerisinde oynayabilir, eğer Angulo en iyi performansını sergilerse.
ORTA SAHA OYUNCULARI
5 Leon Andreasen (K)

Büyük Kaptanımız, çok teknik, çok zeki ve çok güçlü…Bir futbolcuda aranan tüm özellikler var.Tam bir lider, orta sahayı toparlayan futbolcumuz.Zaman zaman defansta da görev yapabiliyor.25 yaşındaki Danimarkalı kaptanımız takımımızda uzun yıllar hizmet edeceğe benziyor.
14 Wayne Brown

Geçen sezon altyapıdan keşfedip A takıma çıkardığım Brown çok yetenekli.20 yaşında olan Brown Orta sahanın ortasında ve sağında oynayabiliyor.İstediğim performansı alırsam kalıcı ilk 11 oyuncumuz olabilir.
15 Steven Davis

Ben takımın başına geçtiğimde takıma yeni alınmış ve tecrübe kazanması amacıyla Rangers’a kiraya gönderilmişti, geldiğinde ilk 11’de oynamaya hazır gözüküyordu.Bakalım istikrar yakalayabilecek mi???
16 James Dunne

Geçen sezon Arsenal’den transfer ettiğimiz 18 yaşında olan bir başka futbolcumuz. Oynadığı bölgede çok sayıda futbolcu olduğundan dolayı şans bulamamıştı ancak bu sezon şans vermeye çalışacağım.Yeteneklerine çok güveniyorum.
8 Gökhan İnler

Futboluna hayran olduğum, Gerarrd’ın geçmişi olarak gördüğüm oyuncumuz.Önemli bir sakatlığı vardı, hazırlık kampına erken veda etti.Yeni yeni iyileşiyor umarım çabuk uyum sağlar ve güzel futbolunu izleriz.
11 Lulinha

Sağ kanatta görev yapan genç Luli’den beklentiler büyük.Takımdaki sağ kanat sorununu çözeceğini umuyoruz ki sergilediği güzel performans beni mutlu ediyor.Kazım’ın da gelişiyle forma şansı alma için iki oyuncu da çok çalışacak, olumlu etkilenir umarım.
17 Tuncay Şanlı

Hepimiz Milli Futbolcumuzu çok iyi tanıdığımız için sadece bu sene ki performansından bahsedeceğim; büyük maçlarda coşan Tuncay daha iyisini yapabileceğini biliyor, biraz daha çalışırsa Kewell’dan formayı kapabilir.Bakalım performansına göre çeşitli mevkilerde deneyeceğim.
19 Harry Kewell

Kewell’ın kalitesini hepimiz biliyoruz zaten, eski günlerine dönüyor yavaş yavaş.Umarım daha iyisini yapar.
10 Pablo Piatti

19 yaşındaki genç Arjantinli’yi çok cüzi bir miktara almıştık ve şu an fiyatını 8’e katladı diyebiliriz.Geçen sezon çok güzel bir performans gösterdi, 10 numarayı uzun süre kaptırmayacak gibi gözüküyor.
25 Colin Kazım-Richards

Çok yakından tanıdığımız bir başka isim daha Kazım, kendini çok geliştirdi ve Premier Lig’te herhangi bir takımda oynayabilecek seviyeye geldiğini kanıtladı.Lulinha ile büyük bir forma savaşı içine girecekler, takıma çok şey katacağından eminim.
FORVETLER
21 Landon Donovan

Donovan Amerika’nın yetişdirdiği en büyük futbolculardan, Lige hemen uyum sağladı 4 maçta 4 golü var zaten.Mevlüt ile beraber bol gollü günler görürüz umarım.
13 Guilherme

Brezilyalı gol makinesı, çok yetenekli bir oyuncu.Tecrübe kazandıkça gelişecek, bu futbolcumuzdan da çok umutluyum.Henüz 19 yaşında.Sakatlıktan yeni çıktı, takıma uyum sağlayıp gollerine başlayacaktır.
9 Mevlüt Erdinç (2K)

İkinci Kaptanımız taraftarların en esvdiği futbolcu, golcümüz Mevlüt…Benim de hayran olduğum futbolcu geçen sene golleriyle bizi büyüledi, bu sezona da fena başlamadı devamı gelir umarım.
7 Eddie Johnson

Çok yetenekli, yine hayran oluduğum futbolculardan zaman zaman sağ kanat zaman zaman forvette görev verdiğim Johnson görevini her zaman en iyi şekilde yerine getirdi, ve getirecektir de hiç şüphem yok.
20 Bobby Zamora

Yedekten pek çıkamayan Zamora bitiriciliği iyi olan bir futbolcu ancak pek şans bulamadı, devre arasında satmayı düşünüyorum.Bakalım performansı nasıl olacak???