Newcastle United FC Menajeri Uras Aycıl (Virs Angel) Röportajı
Merhaba Sayın Uras Aycıl, öncelikle röportaj teklifimizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.
Ben Teşekkür ederim evim biraz küçük ve dağınık kusura bakmayın.
(Gülerek)Önemli değil biz gazeteciler böyle şartlara alışkınız.
İlk sorumuza gelelim; Sene başında aldığınız kötü sonuçlar ve yaptığınız kötü tercihler nedeniyle çok eleştirildiniz.Ancak şu an görüyoruz ki muhteşem bir çıkış yakalayarak üst sıralara tırmandınız.Bu çıkışınızın nedeni olarak neyi gösterirsiniz?
Yeni taktik ve yeni antrenman tipi ayarladım.Oyuncularma her maçta sadece galibiyet için çıkacağımızı söyledim beraberlik bile kabul edilemezdi ligde 17.sıradaydım ve oyuncularma güvendim güvenimi boşa çıkarmadılar.
Peki hiç yeter artık dediğiniz oldu mu, bu takım adam olmaz dediğiniz, pes ettiğiniz bi an oldu mu?
Yenilgilere sinirleniyordum ama bırakmaya da niyetim yoktu artık gelecekte de olmaz diye düşünüyorum. Birde bu takım adam olmaz diye bir şey aklımdan geçmedi çünkü kadro güzeldi ve yenilmek için bir sebep yoktu.
Sezon başında hedefleriniz neydi, şu an ne? Bu hedeflerinizi gerçekleştireceğinize inanıyormusunuz?
Hedefim ilk 5’in içine girmekti ve bunu başarmama az kaldı.İlk 5’e gireceğime inanıyorum ve daha iyi sıralara da gelebilirim.
Henüz devre arasında transfer yapmadınız.Takımınzdan memnunmusunuz? Transfer yapmayı düşünüyormusunuz?
Takımından memnunum transfer düşünmüyorum çünkü kadro çok kalabalık. 2 kişiyi kiralık verdim.
Martins ve Owen ikilisi forvet hattında harikalar yaratıyor, onlar için özel bir program mı yaptınız?
Dediğim gibi tüm forvetlere yeni antrenman programı ayarladım onlarda bu programda iyi geliştiler ve harika oynamamalarına sebep yok Martins 15 Milyon YTL’den 21 Milyon YTL’ye geldi. En iyi takımların transfer listelerin başında geliyor ama ben satmayı düşünmüyorum Ve ikisine de çok güveniyorum.
Aynı zamanda arkadaşlarınız olan M.Ergüder ve E.Bulut'un performanslarını nasıl buluyorsunuz?
M.Ergüder'in performansını güzel buluyorum Fulham’la çok iyi işler beceriyor ve onun daha yüksek takımlara ulaşacağıma eminim. Aramızda 6 puan var iyi sıralara geleceğinden umutluyum (Benim gibi olmasa da :) ).E.Bulut başlarda yani ligin ilk yarısına doğru çok güzel başlangıç yaptı hatta Arsenal’i farkla yendi ama Defoe’nun sakatlanması sonucunda takımda bozukluk gözüktü 10 maçtır kazanamaması bunun sebebidir.Ama ilerde iyi sıralara ulaşacağında eminim.
Son olarak taraftarlarınıza neler söylemek istersiniz, bir mesajınız var mı?
Onlardan tek şey istiyorum Newcastle adına takımlarını en iyi şekilde tezahürat etmeleri yeter zaten gerisi gelir…
Röportaj için tekrar çok teşekkür ediyorum, iyi günler ve başarılar diliyorum.
Güle güle.