gamer1907 Arkadaşlar FM 08 'i kurdum. crack yapmadığımda crack istiyor. crackta ise, bir hata veriyor Giriş Noktası Bulunamadı Exception Processing Message c0000139 Parameters 1a737018566875b4bf7c 75b4bf7c aynen böyle bir hata
Neo Her konuya bakan sorunun cevabını biliyor anlamı mı çıkartıyorsun bu durumda. Bilen biri varsa cevap verecektir. Sabır biraz. İstersen yukarda arama bölümünden site içinde arama yapabilirsin sorunun ile ilgili.
DnZGzmS Orjinal Mesajı Yazan: Cracked başka bir crack dene ewed, internette onlarca crack var ararsan kesin bulurusn ama virüse DiKKaT!!!
gamer1907 denedim ancak onlar da hata veriyor. yasu yapıp cracksız denedim yine ve yine ve yine hata veriyor crackte hata verdiği için cracksiz denedim. sadece yasu ve daemonla. Bu mesajı verdi Please insert the original disc instead of a backup (4003).