_Mokoena_ Şimdilik bu kadar. Daha sonra devam edicez. Bu arada sol bekim Rodrigo Alvim'i gönderiyorum :)
Mert__ valla numan ben transfer yapmayı bile dusunmuyordum cunku yeterinde iyi bir kadrom var bi kac takviye yaptım srna yı almştm ortasahad oynatıyordum iyide oynuyordu biraz insafiyet biraz borc odeme hırsı nedeniyle bıraktım sertaca:P onun yerine ucuz maliyeti olan ve cok sevdigim bir topcu olan Mika Vayrynen aldım ilk macında gayet iyi oynadı almasam bile cok kolay yerini doldurabilrdim kadrom guzel iyi gidiyor kariyer cok zevkli..
qkhAn23 Kariyerinizi yeni okudum iki takımda güzel transferler yapmış galibiyetlerde güzel başarlar:)
_Mokoena_ Mert'in gelmesiyle devam edicez. Ama konuya olan ilgisizlik can sıkıyo. Böyle devam ederse biz devam edip forumda yayınlamayı kesicez. Ya da sadece önemli anları paylaşıcaz. Kişisel işlerimiz nedeniyle bugün sizlerle olamicaz. Kusura bakmayın...
AlpHERO *Yeni farkettiğim bir kariyer bundan sonra takip edeceğim, Favorim Wolfsburg. Puan durumunu da atarsanız müsait bi zamanınızda benim kafam karıştı çünkü.* :p
soccerkoray kariyeri baştan sona okudum. bu kadar fazla transfer çok iyi değil bence. o kadar çok alternetifiniz olacak ve çoğunu kullanamayacksınız. bence ypuan kayıplarının sebebi uyum sorunu yaşamaları. en az 2 ayda birbilerine alışırlar.
Mert__ Orjinal Mesajı Yazan: soccerkoray kariyeri baştan sona okudum. bu kadar fazla transfer çok iyi değil bence. o kadar çok alternetifiniz olacak ve çoğunu kullanamayacksınız. bence ypuan kayıplarının sebebi uyum sorunu yaşamaları. en az 2 ayda birbilerine alışırlar. evet bende bunu soledim sertaca 20 ye yakın transfer yaptı ama cogu genc kiraladı veya alt takıma attı cogu gelecege yonelik ;)
Cemil KAYA **bu karıyer ne zaman başladı ya benım hıc haberım yok bır gun gırmeye gor neler oluyor burda ayrıca gonlum sertaç tan yana tabıkı :D:D:D**
_Mokoena_ Sağol Cemil Abi. Bugün de benim kişisel sebeplerim yüzünden oynayamadık. Umarım yarın oynayabiliriz ;)
_Mokoena_ Kariyerimiz devam ediyo... Arkadaşlar aldığımız karar doğrultusunda artık bu kariyeri forumda yayınlamamaya karar verdik. İlgi gösteren, yourm yazan & yazmayan herkese teşekkür ediyoruz.
Mert__ kendimiz oynıcaz ama yayımlamıcaz bende yazan,yazmayan,okuyup zahmet edip yorum yazmayan,zevk alan almayan herkeze tesekkur ediyorm..
bugraunver bende çok beğendim bu oyunun hakkını fazlasıyla vermişsiniz(menejerlik oyunlarından pek anlamam da :D) bence siz yine de devam edin.çünkü yorum yapmayanlara verilecek en büyük ceza yine onlara inat çalışmaları devam ettirmek olacaktır.
F.Torres97 **Insua Capel VE sRNA Dışında Wolfsburg'un transferleriçok kötü ve gereksiz wolfsburg bu sezon kesin 2 Ligde**
Mert__ Orjinal Mesajı Yazan: F.Torres97 Insua Capel VE sRNA Dışında Wolfsburg'un transferleriçok kötü ve gereksiz wolfsburg bu sezon kesin 2 Ligde :D:D pek guzel bi yorum olmamış ama oynamıyoruz uzun zamandır yani bu soruyu(ole kabul ediyorum) cevaplandıramıyacagız..