PROGRAM
ZEYTİNLİ SAHNESİ Saat : 18.00 - .... arası
I GÜN - 14 AĞUSTOS Perşembe
HAYKO CEPKİN
ALEV
ZARDANADAM
GÖKÇE
BUZ
EHL-İ KEYF
II. GÜN - 15 AĞUSTOS Cuma ( Headbang Day )
PENTAGRAM
CATAFALQUE
SOUL SACRIFICE
FALSE IN TRUTH
NİTRO
III. GÜN - 16 AĞUSTOS Cumartesi
TIAMAT
OGUN SANLISOY
BADEM
TİBET AĞIRTAN & ROCKN ROLL
İHTİYAÇ MOLASI
MAKİNE
IV. GÜN - 17 AĞUSTOS Pazar
KURBAN
MOĞOLLAR
NEV
YÜKSEK SADAKAT
DİNAR BANDOSU
MARSİS
NEREDE??
Zeytinli'ye İstanbul'dan Bursa-Balıkesir-Havran-Edremit üzerinden gidebileceğiniz gibi, Tekirdağ- Çanakkale yolunu da tercih edebilirsiniz. Bu yol manzarası güzel trafiği az ve 450 kilometre.
- İstanbul-kınalı arası otoyolu kullananlar Tekirdağ'dan Keşan'a sonra da Gelibolu'ya gelecekler. Buradan Lapseki'ye veya Eceabat'tan Çanakkale'ye karşıya geçmek için Feribotlar saat başı kalkıyor. Truva'dan, Edremit Körfezi'ne inerken Zeytinli sizi karşılıyor.
- Aynı yolu otobüsle almak isteyenler Pamukkale, Uludağ, Kamil Koç, Akçay veya Metro Turizm'in seferleriyle gelebilirler. Zeytinli'den Edremit'e Assos'a sefer yapan minibüsler var.
1.Ulaşım: İstanbul - Bursa - Balıkesir - Edremit - Zeytinli
2. Ulaşım: İstanbul - Keşan - Gelibolu - Çanakkale - Zeytinli
3. Ulaşım: İstanbul - (Feribotla) Bandırma - Balıkesir - Edremit - Zeytinli Yenikapı Feribot İskelesi EMİNÖNÜ: Tel: +90 (212) 517 96 96
ALMANIZ GEREKENLER
Festivalimizde çadır alanı konaklamaları İçin ; http://www.biletix.com 'dan veya festival alanı girişinden 4 gün kamp + konaklama biletlerinizi temin edebilirsiniz. Herkes kendi çadırını alıp gelebilir. Fakat çadırım yok diyorsanız alanda çadır ve kamp malzemesi satışı yapacaktır.
UYARI: Festival alanına dışarıdan yiyecek, içecek getirilmesi yasaktır.
Zeytinli'ye İstanbul'dan Bursa-Balıkesir-Havran-Edremit üzerinden gidebileceğiniz gibi, Tekirdağ- Çanakkale yolunu da tercih edebilirsiniz. Bu yol manzarası güzel trafiği az ve 450 kilometre.
- İstanbul-kınalı arası otoyolu kullananlar Tekirdağ'dan Keşan'a sonra da Gelibolu'ya gelecekler. Buradan Lapseki'ye veya Eceabat'tan Çanakkale'ye karşıya geçmek için Feribotlar saat başı kalkıyor. Truva'dan, Edremit Körfezi'ne inerken Zeytinli sizi karşılıyor.
- Aynı yolu otobüsle almak isteyenler Pamukkale, Uludağ, Kamil Koç, Akçay veya Metro Turizm'in seferleriyle gelebilirler. Zeytinli'den Edremit'e Assos'a sefer yapan minibüsler var
Daha Detaylı ve Resimli bilgi için : http://www.zeytinlirockfest.com
Arkadaşlar ben gidicem bu festivale geçen senede gittim. Mükemmel bir ortam var ve acaip ekonomik. Türkiyenin önde gelen gruplarını gelecek vaad eden gruplarını izleme şansı elde edebileceğimiz bir festival. Öğlen aktiviteler - kumsal - deniz , akşam sınırsız müzik ziyafeti. Gelecek kişiler olabilir diye açtım yazarsanız sevinirim. :) ( Pek gelen olcagını sanmıyorum bu siteden ama yazdım öle :p )