_EsEsim_ **Arakdaşım Eskişehir atatürk satduyumu?Kcaelispor-antalyaspor bunların stadlarını bekliorum...**
gsterfsf Galatasaray'ın yeni stadı Aslantepe'yi isteyebilir miyim?. Nette stat ile ilgili birçok resim bulabilirsin. Kardeş yalnız stadın birebir aynısı olacaksa istiyorum. Çünkü elimde Aslantepe stadı var ama başka stattan çevirmişler. Yani sadece adı Aslantepe. Aslında Ajax Arena. Şimdiden kolay gelsin.
AmAstasiA Orjinal Mesajı Yazan: gsterfsf Galatasaray'ın yeni stadı Aslantepe'yi isteyebilir miyim?. Nette stat ile ilgili birçok resim bulabilirsin. Kardeş yalnız stadın birebir aynısı olacaksa istiyorum. Çünkü elimde Aslantepe stadı var ama başka stattan çevirmişler. Yani sadece adı Aslantepe. Aslında Ajax Arena. Şimdiden kolay gelsin. Abi daha aslantepe yapılmadı ki nasıl birebir aynı olcak:D:D:D Bu arada neden 2 tane konu açtın diğer konudada sormuşsun zaten stadyum isteyen varmı diye bu konuyu açmana gerek yoktu;)
_EsEsim_ Amastasia sana katılıyorum daha aslantepe Çıkmadan İstek Yapılıyor :mad: Birde Arkadaşım sağol eskişehirspor satdı için ama ss koyarmasın...
AmAstasiA we 2007 veya pes 6 farketmez kitserver dosyaları için o yüzden pes 6 nınkinide kullanabilirsin;)
_EsEsim_ Orjinal Mesajı Yazan: By_GV ben eskişehir stadını kendime eklemedim direk koydum buraya o yüzden koymadım Arkadaşım sana zahmed link werirmisin bulduğun yerin teşşekürler..
By_GV Linki tekrar koyuyorum ES ES açılmassa bunu dene http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=28469
gsterfsf Kardeşim anlamıyorum, bir stadı yapabilmek için gidip stadımı inceliyorsunuz? Nette biraz bakarsanız Aslantepe Stadyumun ne şekilde olacağı, stadın maketi, saha içi görünümü, tribünler kısaca Aslantepe Stadyumu ile ilgili herşey ve resimleri var.
By_GV abicim stadları ben yapmıyorum hiç de aslantepe stadı yapan yok dediğin gibi amsterdam arenanın üstüne yapmışlar