MamixX77 Slm cok basarılı bir yama senelerdir formaları eklerim fakat kaleci formasını ekleyemiyorum lütfen bi anlatırsan cok iyi olur bu yamayı indiripte yapamayanlar var belki onların isinede yarar simdiden tesekkürler kardesim
D1EH4RD bişey sorcam peki 2 tane kaleci forması nasıl oluyor Yani orda öyle yazıyorda o yüzden merak ettim
MacTavish **@D1EH4RD** 2 Kaleci forması var paketin içerisinde hangisini beğenirsen onu ekleyeceksin.. **@07FB1907** **Şifre:** turksportal.net **@MamixX77** Nasıl bir sorun açarsan yardımcı olabilirim.
MacTavish Fenerbahçe Dream Kit Pack 3:Exclusive Detail Basit bir forma çalışması değil!kalitesi ayrıntılarda gizli.Detaylar yakında..
iyi_man82 Щїтсђ ќїлφ®, acaba mümkünse Fenerbahçe nin 100.yılında kullandığı altın sarısı formayı fifa 08 için yapabilirmisin. fifa 07 dream pack de yapmıştın.
MamixX77 Orjinal Mesajı Yazan: MamixX77 Slm cok basarılı bir yama senelerdir formaları eklerim fakat kaleci formasını ekleyemiyorum lütfen bi anlatırsan cok iyi olur bu yamayı indiripte yapamayanlar var belki onların isinede yarar simdiden tesekkürler kardesim yanlıs anladın heralde kaleci forması nasıl ekleniyor onu bi söylersen cok sevinicem
MacTavish Orjinal Mesajı Yazan: MamixX77 Orjinal Mesajı Yazan: MamixX77 Slm cok basarılı bir yama senelerdir formaları eklerim fakat kaleci formasını ekleyemiyorum lütfen bi anlatırsan cok iyi olur bu yamayı indiripte yapamayanlar var belki onların isinede yarar simdiden tesekkürler kardesim yanlıs anladın heralde kaleci forması nasıl ekleniyor onu bi söylersen cok sevinicem Diğer formaları nasıl eklediysen kaleci formasınıda öyle ekleyeceksin bi fark yok "goalie" yazar onun başındaki kutuyu işaretle sonra alttan import'a bas formayı seç eklendi..
EBA79 ya bide minikitleri normal fıfa 08 deki yapsan daha iyi olur öncekileri daha değişik duruodu diğerlerinin yanında minikitler biraz daha gerçekçi olsn FIFA 08 göre ;)
turbokinq witch kin süper bi yama çok kaliteli formalar bende arkadaşlara katılıyorum. bi soru sorucam başka yamaları etkilermi çünkü ben etkiledi başka yamalarda vardı .başarılarının dewamını dilerim
MacTavish Exclusive Detail Yeni çubuklu tanıtım @EBA79 Kalıbı bulursam dediğin gibi yaparım. @turboking Bende yama kurulu olmadığı için bilemem ama,kayıtlı oyunlarda sıkıntı çıkar.