BLACK EAGLE5 Birader çizimlerin ve paylaşımın için teşekkürler eline sağlık umarım diğer takımlar için devamı gelir :) Evet ben de gökhankanın formaları için harika yorumunu yapabilirim :)
dj_uqur Yama Süper Ellerine Saglık Cok basarılı Olmus ama Benim Yardıma İhtiyacım var? Yardım ederseniz sevinirim... .... kurulumu nasıl oluyor nası aktıf hala getirebilirim maç içinde. yardım ? lütfen acill...
MacTavish **Paketin içerisinde creation master 08 programı var onu kuracaksın(net frame 1.1 gerekli kurmak için)sonra takım bölümünden FB'yi seçip formalar sekmesine gelip ordan ekleyeceksin.**
esadowic o-editte ve oyunda nasıl durduğuna hiç dikkat etmemişsin.mesela çubuklu formada uzun kollar uyuşmuyo ve logolar çok küçük görünüyo.bide kaleci formasının siyah rengini çok kapalı yapmışsın
MacTavish Orjinal Mesajı Yazan: esadowic o-editte ve oyunda nasıl durduğuna hiç dikkat etmemişsin.mesela çubuklu formada uzun kollar uyuşmuyo ve logolar çok küçük görünüyo.bide kaleci formasının siyah rengini çok kapalı yapmışsın Dikkat etmediğimi nerden biliyosun?Hatasız forma kim yapıyor elbet ufak kusurlar olacak update ile düzeltirim.. Birde bu SS olayına fazla taktınız daha önce yayınladım aslında neyse buyrun:
uAYDIN09 Orjinal Mesajı Yazan: 0zan Fifa 08'e 3 formadan fazla forma ekleyebiliyormuyuz, yoksa seçip beğenmemiz mi gerekecek? 3+1 Kaleci Ekleyebilirsin ;) Fazlası Malesef Olmuyor
uAYDIN09 Ama Bana Sorarsanız Neonu Kaleci Forması Yapın Diğerlerini Sıralayın Örneğin; Çubuklu,Kuruluş Ve Bayrak Şeklinde Mesela Neonda Kaleci Örneğin Ben GS Formalarında Turuncuyu Kaleci, Çubuklu,Beyaz,Metin Oktay Parçalı Olarak Sıraladım
0zan Neon formayı zaten tam anlamıyla gerçeğe uygun yapmak çok zor, artık ben de diğer üçünü koyarım oyuna;)
onurr_58 tşkler hepsi çok güzel olmuş ama neon formanın tozlukları lacivert olcak sarı diil.. tozlukları lacivert yapabilirmisin..
MacTavish **Tüm indiren,deneyen arkadaşlara teşekkürler söylediğiniz tüm eksiklikleri ilk update ile düzelteceğim.**