Salomon FM 08 Süper Paket v3.1 FINAL BY SALOMON --- Furkan Koraç POLAT İÇİNDEKİLER: 1- TSL TAKIMLARI VE TRABZON KARADENİZSPOR UN YENİ FORMALARI EKLENDİ 2- 4 BÜYÜKLER, TRABZON KARADENİZSPOR VE KONYA NIN YENİ STADLARI EKLENDİ (2010 DA YENİ STADA GEÇİYORLAR) 3- TURKCELL SUPER LİG, BANK ASYA 1. LİG VE TFF 2. LİGİN İSİMLERİ DÜZELTİLDİ 4- OFTAŞSPOR HACETTEPE OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ 5- TÜM DÜNYA LİGLERİNDE LİGE ÇIKAN VE LİGDEN DÜŞEN TAKIMLAR AYARLANDI 6- TURKCELL SUPER LİG TAKIMLARININ 2008-2009 SEZONU TRANSFERLERİNİN TÜMÜ YAPILDI 7- DÜNYA KLÜPLERİNİN BAZI TRANSFERLERİ YAPILDI 8- Phase 1, Qualifying, Manager of the Year, gibi şeyler TÜRKÇELEŞTİRİLDİ. 9- OYUNA PEK ÇOK YENİ FUTBOLCU EKLENDİ.(Ceyhun Gülselam, Sami Büyüktopaç...) 10- Kontrat sorunu olan futbolcuların kontratları ayarlandı. 11- Vatandaşlık Değiştiren oyuncular güncellendi. 12- 4 Büyüklerin Finansları düzenlendi. 13- TÜRK LİGİNDEKİ (TSL-TFF1-TFF2) teknik drektör değişikliği yapan takımlar güncellendi. 14- Türkiyedeki futbolcuların özellikleri yeniden düzenlendi(servet,egemen korkmaz,giray kaçar ...) 15- Türkiyedeki Takımların son başkanları güncellendi. 16- Emekli olan ve serbest kalan futbolcular güncellendi. 17- TSL - TFF 1 VE TFF 2 LİGLERİNDEKİ TAKIM LOGOLARI EKLENDİ. 18- 133 TANE FUTBOLCU FACE İ EKLENDİ (ÇOĞU 4 BÜKLERDEN) 19- OYUNA YENİ GENÇ YETENEKLER EKLENDİ 20- VE HATIRIMA GELMEYEN PEK ÇOK ŞEY DAHA... 8.02 ile uyumludur. 8.00 ile çalışmaz. İYİ OYUNLAR DİLERİM --- FURKAN KORAÇ POLAT LİNK: SUPER PAKET v3.1 INDIR - DOWNLOAD
loveart_35 Oyuna başlarken çıkan pencerede Süper Paketi seçin. demişsin nsl seççez yane orasını anlamadm biras daha açarsan iii olr
Salomon Orjinal Mesajı Yazan: loveart_35 Oyuna başlarken çıkan pencerede Süper Paketi seçin. demişsin nsl seççez yane orasını anlamadm biras daha açarsan iii olr Yeni Oyun butonuna basınca ekrana ufak bir pencere geliyor. oradan Süper Paketi seçeceksin
ylcn16 mrb. hersey icin tesekkurler. bisey sormak istiyorum. gs nin bgn yaptigi transfer " sercan kurtulus" update de avr mi?
ylcn16 bu yamayi cektim. ama cekmez olaydim. genelde bayaa bi transferleri almamissin. ve de en onemlisi F.KORAC kimdir? trabzon sporda herseyi 20 olan hayali bi adam. trabzon butun buyuk oyunculari aliyor. valla kendi amaclarina uygun yapmissin yamayi..
Salomon 4 büyük her takım istediği çoğu oyuncuyu alabiliyor zaten. F. Koraç, alt yapıda bir futbolcu ts nin.
ylcn16 trabzon altyapisinda her ozelligi 20 olan bi oyuncu oldugunu bilmiodum..yamadan onceki hic bi oyunda one cikmiodu..birazk trabzonu dunyada oyle oyuncu yok..
Salomon Orjinal Mesajı Yazan: ylcn16 bu yamayi cektim. ama cekmez olaydim. genelde bayaa bi transferleri almamissin. 1 Eylül tarihine kadar olan TÜM TSL transferleri var. sen başka bişi yükledin herhalde
_rhythm_ arkadaşım indirdim yamayı kurdum sorunsuz ama sanırım baros ve robinho gibi güncellemeler yok içinde di mi ?
DDT1 Ya Arkadaşlar Sizi SCN kendir pişir kendin ye indirmenizi tavsiye ediyorum işin uzmanlarından FM Manager 08 Güncellemeler Forumunda Sabit Olarak bulunuyor sağolsasın Salomon ama yama ekibiyle 1 kişi farkı hemen belli oluyor belki sende onlara katılabilirsin ama yanıltıcı olmıyım yinede
Salomon arkadaşım indirdim yamayı kurdum sorunsuz ama sanırım baros ve robinho gibi güncellemeler yok içinde di mi ? Hayır, baros var. Ya Arkadaşlar Sizi SCN kendir pişir kendin ye indirmenizi tavsiye ediyorum işin uzmanlarından FM Manager 08 Güncellemeler Forumunda Sabit Olarak bulunuyor sağolsasın Salomon ama yama ekibiyle 1 kişi farkı hemen belli oluyor belki sende onlara katılabilirsin ama yanıltıcı olmıyım yinede Kardeş neyini beğenmedin? söyle bir sonrakinde onu da halledelim