yönetim okadar nankorki Bu sampiyonluklara rahmen Transfer bütcesi Vermedi :D
Ahh ahh uzun zamandır 'Açık Hileli' bir kariyer açılmamıştı:) Hile yaparak ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum:mad:
Hile olduğu apaçık ortada..
hileyle ne anlıyosun maçı yensen nolcakki saten bu tkmla yenemessen oynama yani.. hilesiz bi oyun oyna onda göster kendini...
ayrıca bütçende acaip yani daha ne diim çok saçma
Ben cok zewk alıyorum Hile Yasal deılmı ? :S Yasaksa ozaman kullanmıyalım ? butce acayıp ama transfer parası 21 ronaldınho c.ronaldo falan oltaya geldı sansa aldım ;)
Eğer zevk alıyosan diğecek bişeyim yok herkesin kendi anlayışı saygı duyarım kendi adıma
zevkler ve renkler tartışılmaz ama hileyle o kadar ii futbolcuları alıp gelip burda çok başarılı zorluklarla başarıya ulaşılmış gibi göstermek bence ayıp...
**UYARI!!! Arkadaşlar Kariyer Hikayeleri bölümüne yalnızca hilesiz oyun açılacak diye bir kural yok...İsteyen modifiye kariyerlerinide yazabilir. Lütfen ortamı germeyelim...**
***intern***
Orjinal Mesajı Yazan: sayko_beko zevkler ve renkler tartışılmaz ama hileyle o kadar ii futbolcuları alıp gelip burda çok başarılı zorluklarla başarıya ulaşılmış gibi göstermek bence ayıp...
Orjinal Mesajı Yazan: sayko_beko
bnmde sölemek istediğim bu hile yapıosan yap ama burda yayınlama bide sanki çok zor emeğinle kazanmş gibi paylasma yani..
**Ne sıkıcı ya "hileli kariyer" valla çok zevksiz normal oynansa ve namağlup olup sana transfer bütçesi vermeseler anlarız ama zaten modifier le arttırmasını da biliyorsundur ;)**
**Konu kilitlenmiştir...(yoksa tatsızlık çıkacak gibi)**
ya bu çok baydı artık gerçekten en iisi böyle bişey görüldüğünde hiç yorumj yazmayalım bir yazsar iki yazar sonra bırakır kendi haline bırakalım milletide kendi kendini tatmin etsinler...
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: