Yasin Çantalı: Zavallı "Hakem"

Perekli: "Oynuyoruz, 'teşvik mi aldınız?' diyorlar. Rahat oynuyoruz, 'satılmışlar' diyorlar. Bir yönetici bizlere, 'bunlar para aldı'" dedi.
Üstün götürülen maç sonrası bariz ofsayt olduğu halde Fenerbahçe'ye verilen gol Trabzonsporluları çileden çıkardı. Bordo-Mavilili oyuncular hakemin üstüne yürürken, sahaya dalan Yasin Çantalı'yı FenerBahçeli oyuncular sakinleştirmeye çalıştı. Trabzon'un hocası Yasin Çantalı'nın hakem Oktay Demiray'a yönelik tepkileri bir hayli sertti. Çantalı, canlı yayında yaptığı açıklamada, "Üç büyüklerden başkası şampiyon olsun hikayesini bıraksınlar, kimseyi heveslendirmesinler. Sahada bir zavallı vardı. 15 yıldır futbol oynadım böyle bir adam görmedim. Çıkıp burada mertçe maç yöneteceksin. Yapılan haksızlık. Hakem camiasının içinde çok düzgün insanlar var ama ben bu hakemi bu kategoriye sokmuyorum. Utandım, yerin dibine girdim" dedi.
Basın toplantısında da sinirli olduğu gözlenen Çantalı, şunları söyledi: "Hayatta iyi insanlar, iyi teknik adamlar var. Hakemler arasında da iyiler ve kötüler var. İçime sindiremiyorum. Ben böyle zavallı bir adam görmedim."
Saygı göstermiyoruz
Trabzonspor Genel Menajeri Necmi Perekli ise şunları söyledi: "Bir üçüncü dünya ülkesi maçı oynadık. Bunları hakem hatası olarak nitelendirmek saflık olur. MHK değişti ama ezilenler değişmedi. Oynuyoruz, 'teşvik mi aldınız?' diyorlar. Rahat oynuyoruz, 'satılmışlar' diyorlar. Bir yönetici bizlere, 'bunlar para aldı' dedi. Ancak biz bilmeyiz bu işleri. Bunu bizden çok daha iyi bilenler vardır. Hakemlere de saygı göstermiyoruz." Futbolcu Gökhan Ünal ise, "Biz 11'e 11 oynayacağımızı zannediyorduk ama hakem de onlardan çıktı" dedi.