By_JeFaCeR Orjinal Mesajı Yazan: lincoln190589 Allahım ya madem niye gün veriyorsun milleti heveslendiriyorsun... Haklısın KArdes Bence Sonu Aynı Daniel Gibi Olcak
umtoztkn vay bee 13 sayfayıda nefes almadan bir anda okudum gerçekten süpermiş.pes6 geri dönüyor allah kolaylık versin inş güzel bir yama olur.zanten pes 2008 oynayamıyom dogru dürüst.ekran kartı sag olsun inş en kısa zamanda çıkar.
umtoztkn heh bişey daha eklemek istiyorum şükrü saraç oglu ,inönü,alisamiyen stadyum ları olacakmı kısacası türkiyeden stadyum olacakmı.
ylmzts lincoln ylmzts amcan sana yardımcı olsun yaz bana özelden analatayım bir ara müsait olunca cünkü bende 2 gün ugrastım eklemek için sonunda başardım nihayet ama sabır işi kolay değil forma eklemek map dosyası hazırlamaktan ibaret aslında ama işte ....
tegmen_ugur arkadaşlar inşallah geçen yıl çıkan 2008 maximum final miydi neydi onun gibi takım logoları düzgün olur bu konu da ben müzdariptim. yanlışta yüklememiştim ama olmamıştı
XeSeX Orjinal Mesajı Yazan: PeSiM 2006 Arkadaşlar Bir Zaman Vermicem... Çünkü Logolar ve Bazı takımların Kadroları Eksik ondan En kısa Sürede KOYUCAZ... Hocam Bakin cok guzel dusunmussunuz bu sekliyle harika fakat Karma Ligler ligi degilde.. Karma Ligi Diger, Karma Ligi Avrupa A Karma Ligi Avrupa B diye hem takimlarin bolgesel olarak bulmak guzel olur hemde takimlar duzenli sekilde olur.. Sadece oneri..
_EsEsim_ Arkadaşlar Yanımızda Olan Üye arkadaşlara çok teşekkürler... Arkadaşlar Öyle Böyle konuşup durmayınız yamayada BAHANE Bulmayınız... İNDİRMEK İSTEYENLER İNDİRİR...
_EsEsim_ Arkadaşlar Size Bir İpucu Pes 206 Maximum 2009 Pack..Deki Orjinal Menü Milan Formalı Ronaldinho`Lu Olacaktır... ________________________________Menüler Yapılmıştır..._________________________________________________________
tegmen_ugur kardeş bence formalar hariç hiç bişi kitserver olmasın oynayan acemiler en azından kitserver dan stadyum kitserverdan top krampon gibi şeyler dkz veya afs ile importlama resimli anlatılsa çok güzel olur...
_EsEsim_ Zaten Yamamızı Yayınlayınca Dkz studio doysası ile Nasıl Importlanır Göstericez.HİÇ Şüpheniz OlmASIN... Birde G.g.s. İle Takım Logoları Ekleyebilecek Kişi ARANYOR mÜCarat Bu kONu yA yazınız<--------------------
PesciKenan Orjinal Mesajı Yazan: PeSiM 2006 Arkadaşlar Size Bir İpucu ..Deki Orjinal Menü Milan Formalı Ronaldinho`Lu Olacaktır... ________________________________Menüler Yapılmıştır..._________________________________________________________ Şuan bende ki PES 6 ' da menü açılmıyor.Siyah bir ekranda altta yazılar yazıyor.Acaba Pes 2006 Maximum 2009 Pack'de açılır mı ?
_EsEsim_ Kenan Abi Sen Pes 6 Sil Yeniden Yükle...Eğer Tekrar Olursa. 1. Ekran Kartın Düşük Olduğundan 2.Fomat Attır Pc`Ne..
_EsEsim_ Orjinal Mesajı Yazan: tegmen_ugur bu yamanın boyutu ne olacak Abi Yama Boyutu Tahminen 500 mb....