07fb07 FENERBAHÇE 2007-2008 sezonu neon forma tamamen kendi yapımımdır daha önceden de yapmıştım ama bi kaç eksiklik vardı onlarıda tamamlıyıp tekrar upload ettim.yorumlarınızı bekliorum http://www.resimupload.com/ds606498121_file_2.html
freezy eline sağlık ama şu yaptığın formaların birde model ve collar no larını yazsan herşey tamam olcak
m.ikbal Orjinal Mesajı Yazan: freezy eline sağlık ama şu yaptığın formaların birde model ve collar no larını yazsan herşey tamam olcak benda katılıyorum model ve collar no larını yazarmısın??
m.ikbal Orjinal Mesajı Yazan: 07fb07 arkadaşlar collar no larını bende bilmiorum photoshop la yaptım ztn :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D abi yaptığın yeni formaları bi paket yapsan bayrak forma-neon forma vb GDB sini oluştursan olmazmı
07fb07 Orjinal Mesajı Yazan: m.ikbal Orjinal Mesajı Yazan: 07fb07 arkadaşlar collar no larını bende bilmiorum photoshop la yaptım ztn :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D abi yaptığın yeni formaları bi paket yapsan bayrak forma-neon forma vb GDB sini oluştursan olmazmı iide bunu yazmak için neden alıntı yaptınki ne alaka yani ben photoshopla yaptım diorum sen gelmiş hem alıntı yaparak yorum yapıosun hemde alakasız yazıyosun :s
07fb07 ve ayrıca ne yaptıım ya da yapacaımda seni ilgilendirmez işine yarıyosa indir eksiim varsa söle boşu boşuna forumda yer kaplama tmm mı???
4Ly wallamı:D pardon ya valla hiç farketmedim yani orda yazı yazıo sa kesin aynısı yazıodur die düşünmüştüm deiştirdikleri aklımın ucundan bile geçmedi:D