Hqmi Trabzon'u alıp harikalar yaratıcam. İlk önce Türkiye kupası , şampiyonluk , sonra da UEFA alcam :P *Beyler bir sorum var. Yattara olmaz dimi Trabzon'da ?*
Baraka Orjinal Mesajı Yazan: Tss_Hami Trabzon'u alıp harikalar yaratıcam. İlk önce Türkiye kupası , şampiyonluk , sonra da UEFA alcam :P Beyler bir sorum var. Yattara olmaz dimi Trabzon'da ? Olmaz heralde Ben Atletico Madrid'i ve Valencia'yı alacağım.
Baraka Orjinal Mesajı Yazan: stevemelih Orjinal Mesajı Yazan: Tss_Hami Trabzon'u alıp harikalar yaratıcam. İlk önce Türkiye kupası , şampiyonluk , sonra da UEFA alcam :P Beyler bir sorum var. Yattara olmaz dimi Trabzon'da ? Olmaz heralde Cevabımı değiştiriyorum. Yattara kalacak.
gencCANARY Ben Fenerbahçeliyim ama ilk olarak Trabzonspor yada Bursaspor ile oyun açacağım. Fenerbahçe'de kadro berbat olacak Josico,maldonado... ayrıca emre'nin sağlığı kesin berbat olacak. Ayrıca Kazım,Gökhan ve Semih süper olurlar diye düşünüyorum.
apokey premier lig her zaman ilk tercihimdir:) normalde manU'ı tutarım ama arsenal fm'de hep bana sempatik gelmiştir muhtemelen arsenali alacağım
batuhan21 acılıs Fenerbahce'mizle olucak:D daha snrasında cok daha buyuk basarılar için buyuk takımlar;)