burda challange mode ve scenario nun ne olduğunu bilen varmı
güzel görünüo acaba master ligin nasıl olcağını bilen varmı yani simulate transferlerde points yerine poundlar eurolar dolarlar??????????????????
forumlarda ilk değil daha önce görmüştüm ama iyi oldu burdada çıktığı ayrıca artık bakıyorum adidas logo koyabiliyoruz:D güzeel:D
challange mod fifaddaki gibi puan almak için bişiler tamamlayacaksın scenario da maçın senaryosu
gamingaccess de var ordan buldun demi
hayır ordan değil bulamadım bi daha dene
ben bu resmi yanılmıyorsam öss den bir önceki gün başka bir forumda görmüştüm.
menü böyle daha güzel 2008 deki menü hiç güzel değildi
Katılıyorum.
Ayrıca bu resimleri daha önce de görmüştüm.Forumlarda ilk değil yani, bu forumda ilk olabilir.:)
hemen gözüme çarpan değişiklik CHALLENGE MODE oldu.inşallah güzel olur bu mod.çünkü gerçektenn zevkli bir mod.diğer oyunlardan biliyorum :!:
Menü hafif FIFA'ya kaymış ama oyun özgünlüğünü koruyor...
menu berbat
Arkadaşım fake bunlar.
Özellikle son resimdeki formayı incelersen biraz ne kadar yapmacık olduğunu görürsün.
forma sanki kitserver eklemişsin gibi bilmem farkettiniz mi?
menü genel olarak güzel olmuş. adidas logo da hoşuma gitti :) acaba mastır lig nasıl olucak merak edyorum
bence en iyisi gallerynin olması çünkü oyuna bambaşka bi hava katıyo:Dpes 6 da vardı ama pes 7 de yoktu:(
çok pardon galeri pes 2008 de de vardı ama benim baahsettiğim pes 6 daki gibi oyuna dinazorları filan ekleme özelliğiydi:D
Başka forumlarda görmüştüm ama yinede sağol
**Çok Güzel Bir Pes Serisi Bizi Bekliyor.**
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: