Orjinal Mesajı Yazan: gokhan_gs
Stadyumlar On Numara Olmuş Hele Bursanınkine Bayıldım Kopyala Yapıştır Yapılmış Resmen Geçeğiyle Bi De Linklerin Alternatifini Bol Tutarsak İyi Olur Bence
İlk önce rapid e yapacam.Daha sonra başkalarınıda eliyebilirim.
Orjinal Mesajı Yazan: alper_capkin
Baba bn bursalıyım ve adeta büyülendim aynısı ya bu harbi dioum inan bana kendimi bursa stadında hissetim way aq. manyaq yapmışsın:D
Üniversite hayatım Bursa'da geçti ve bu stadada bir çok kez girdim.O yüzden ayrıntıya inmek zor olmadı...
Orjinal Mesajı Yazan: theboss78
stadlar gercekten mukemmel tebrık ediyorum..biran önce yamanın yayınlanmasını beklıyorz sabırsızlıkla..ellerine saglık simdiden..yaknız zemin, çimler fazla yeşil gibi geldi bana..pes 2008 dedki stadların cimlerini direk koyamazmısın..cunku oyundaki çimler gercekten cok guzel (high ta tabi)..birde yamadaki takımların oyuncu özellikleri bundan önceki tsl yamalarındaki gibi abartı olmaz umarım...öyle oyuncu özellikleri oluyo ki diğer yamalarda kayseri barcelenoya 5 tane sallıyodu =) umarım futbolcu özellıkleri gercecı olur..tekrar tebrıkler..
Oyuna atıldığında bu çinler olmayacak zaten.OPTIONFILE yi ben yapmıyorum ama arkadaşımız bu konuda iyi o yüzden fazla saçmalık olacağını sanmıyorum.