salzgitter Orjinal Mesajı Yazan: 190799 Orjinal Mesajı Yazan: salzgitter yamanızın ayrıntıları çok güzele benziyor ilgili partlarıda indirdim ve fakat yukarıdaki diğer üyelerimizinde yaşadığı gibi bir sorunum var dosyalar parttan çımıyor ve hata veriyor bozuk dosya belirtiyor. Yardımcı olursanız sevinirim iyi bayramlar partları yeniden indir bide oyle dene iyide partlarınızı daha bugün bu siteden ve sorunsuz indirdim şimdi partları aynı yerden tekrarmı indiceğim partların bozuk olma ihtimali yokmu teşekkürler
canerozaskin Orjinal Mesajı Yazan: salzgitter Orjinal Mesajı Yazan: 190799 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: salzgitter yamanızın ayrıntıları çok güzele benziyor ilgili partlarıda indirdim ve fakat yukarıdaki diğer üyelerimizinde yaşadığı gibi bir sorunum var dosyalar parttan çımıyor ve hata veriyor bozuk dosya belirtiyor. Yardımcı olursanız sevinirim iyi bayramlar partları yeniden indir bide oyle dene iyide partlarınızı daha bugün bu siteden ve sorunsuz indirdim şimdi partları aynı yerden tekrarmı indiceğim partların bozuk olma ihtimali yokmu teşekkürler hayır partları bende indirdim sorunsuz.bazen her indirdiğimiz dosya eksik inebiliyo mesela 100 mb lık dosya 77 mb inebiliyo o zaman rarda hata veriyo.sen yeniden indir yada kontrol et hangisi eksik inmişse onu yeniden indir. part 1: 95,3 mb , part 2: 78,3 mb
ceza131 YA BAZI FUTBOLCULARIN YÜZLERİ HİÇ BENZEMİYOR ONLARI DEĞİŞTİRMEK İÇİN BİR KAÇ FACE İNDİM BELGELRİM KONAMI DOSYASINIA ATIM FİLAN OLMADI NSL OLUCAK NSL YAPMAM GEREKİYOR YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
merix teşekkürler gökhan gerçekten güzel yamalar hazırlıyorsun bu da onlardan bi' tanesi .. indiriyorum .. EMEĞİNE SAĞLIK ..
wolkie00 yama mükemmel ama option file yine facia... hiçbir gerçekçiliği yok... türk oyuncular ronaldinhodan c.ronaldodan iyi neredeyse... o kadar emek harcayıp uğraş verip mükemml menüler, formalar, statlar toplar spikerler yapılıyo ama iş oyuncu güçlerine gelince herkeste bi megalomanlık peyda oluyo :) ah biraz objektif olunabilse ..... yine de elinize sağlık..
canerozaskin yamada sorun yok cunku bende duzgun calısıyo.oyunun yuklu oldugu yerdeki cv_0.img dosyasını bi yere kopyalayıp adını cs.img yazıp eski yerine kopyala yamayı yeniden kur yama duzgun calsıır.master lig de oyle yaparsan calısır belki :D
canerozaskin Orjinal Mesajı Yazan: totomert eyvallah çok teşşekürler:) bişi değil:D master lig de oldumu?:D
okanc YAMA GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL. BİZE BÖLE GÜZEL BİR YAMA SUNDUĞUN İÇİN TEŞEKKÜR EDEDİM GÖKAN KARDEŞ GAYET GÜZEL DE ÇALIŞIYO YAMA:d
Fenerbahceli23 !!! Oyunu actigimda ekran siyah oluyo ondan sonra bisey yok ve oyuna giremiyorum !!! NE YAPMAM GEREK ? !!!
selsel2424 gkan kardeş ellerine saglık cok mutiş bi yama hazırlamıssın çok güzel olmus herşeyiyle ama kanal logosunu tek geçmıssın baska logolar koysaydın daha ıyı olurdu dıye dusunuyorum teşekkürler ellerine ve yüreğine saglık
mesgodd bn yamayı kurdum ama hersey bırbrne gırdı takımlar lıgler,edıttden load yaptm ama olmadı gene duzgunde yuklendı,optıon fıle belgelerımede attm,kendı pes dosyamıda sıldım olmadı ama
canerozaskin oyunun yuklu oldugu yerdeki setting e gir goruntu ayarı high daysa mediuma yada low a getir duzelir:)