Madd.Dogg Gkan abi öncelikle ellerine sağlık demek isterim. Uzun bir süre futbol oyunlarını oynamadığım için siteyede ne zamandır girmiyordum. Pes 2008 yükleyince bir bakiyim dedim. Ve o yama. Süper olmuş birazdan kotamı aşma pahasına bile olsa indirip oynayacağım. Sitenede baktım süper olmuş. Bu güzel yamayı bizlere **hiçbir karşılık beklemeden** sunduğun için sana teşekkür ederim. Arakadaşlar yamayı indirip yorum yazmamazlık yapmayalım çünkü inanılmaz bir emek sonucunda ulaşılmış bir yamadır her halinden belli. Gkan abi sana ve yamada emeği geçen tüm yapımcılara saygılarımla birlikte bir kez daha teşekkür ediyorum.
oguzhan48 öncelikle bu yama için sağol gökhan. ancak tsde barışa veya ergine geldiğimde editte oyundan atıyor çok can sıkıcı bi durum bunu nasıl düzeltebiliriz?? ayrıca ts facelerin hiç alakası yok yattara gökhan hüseyin ve sylva dışında hiçbirinin alakası yok sanırım çalışılmamış es geçilmiş bunu düzeltmek için face nasıl yükleyebiliriz?
newton 1. Oyun tek dil olan, 2. İngilizce olarak kullanıyorum, 3. 1.20 Yamasını atmadan kullanıyorum. İlgine teşekkür ederim Gkan
luisfigo212 Orjinal Mesajı Yazan: asil_34 Orjinal Mesajı Yazan: newton Öncelik le yama için teşekkürler. Benim sorunum şu, ripli versiyon kurulu bende. Yamadan önce oynayabiliyordum, anlatılanları harfiyen yerine getirdim ve aşagıdaki hata mesajını aldım. Bir öneriniz varsa şimdiden teşekkür ederim Sistem: P4 3.0, 2Gb ram, 512Mb DDR3 Ekran kartı, Vista Home Premium. oyunu yeniden yukle Ya şu soruna bi çare bulan yok mu?
sertacyilmaz77 Kardeşim emeğine sağlık.Ama bende bir sorun oldu.Ligler değişti takımlar değişti ancak oyuncular değişmedi.Hala TSL deki takımlarda hollanda liginin oyuncuları görünüyo.Ayrıca GS,BJK ve FB nin oyuncuları hala oyunun orjinal takımlarında görünüyo.Türkiye liginde ise ajax psv ve feyenord un oyuncuları görünüyo.Ne yapmam gerek???
tstststs61 Çok sağol kardeş ..bu yama süper ..tam aradığım gibi :) Allah razı olsun ..ellerine sağlık..
bluemagic1903 **arkadaşım gkan bak dostum herşey iyi güsel ellerine sağlık ama Liverpool'u editte açtığımda,oyunda aldığımda ve LiverpooL'la her hangi bi karşılaştığım durumda oyundan atıyor beni tek sorunum bu kaldı bi eL at çözelim formalar değil sildim klasörünü ama sorun dewam ediyor kiti dewre dışı bıraqtım yine aynı save'i sildim yine aynı aklıma başka bi ince nokta gelmedi açıkcası...**
aktasemir87 Sonunda yamayı başarıyla kurdum:) tekrar emeğine sağlık gkan.Oyunu fazla oynamadım ama ilk gördüğüm hatayı belirtmek istiorum bursa atatürk stadında bazı kamera hataları var. örneğin korner atarken (özellikle bi köşede oluor bu)tellerin arkasından görünüo futbolcu ve futbolcular.
the_storm_boy abicim oyunu silip tekrar yükledim sonra adım adım yamayı kurdum herşey tamam ama oyuncu edit e giriyorum trabzonspor da ergin keleş in üstüne geldim mi oyundan atıyor buna bi çağre yokmu acilen??
owen1254 Orjinal Mesajı Yazan: owen1254 Bende birşey sorayım kurdum yamayı çok güzel oldu.Tek kişi oynayabiliyorum.Ama settingsten 2. player tanıtınca TSL deki takımların futbolcuları gidiyor.Yerlerine hollandanın futbolcuları geliyor.Yarddım pls... Bu sorunla karşılaşan yokmu ? Çözüm önerisi olan varmı?
ginobili Orjinal Mesajı Yazan: owen1254 Orjinal Mesajı Yazan: owen1254 Bende birşey sorayım kurdum yamayı çok güzel oldu.Tek kişi oynayabiliyorum.Ama settingsten 2. player tanıtınca TSL deki takımların futbolcuları gidiyor.Yerlerine hollandanın futbolcuları geliyor.Yarddım pls... Bu sorunla karşılaşan yokmu ? Çözüm önerisi olan varmı? editten load yapıyomusun
ginobili Orjinal Mesajı Yazan: sertacyilmaz77 Kardeşim emeğine sağlık.Ama bende bir sorun oldu.Ligler değişti takımlar değişti ancak oyuncular değişmedi.Hala TSL deki takımlarda hollanda liginin oyuncuları görünüyo.Ayrıca GS,BJK ve FB nin oyuncuları hala oyunun orjinal takımlarında görünüyo.Türkiye liginde ise ajax psv ve feyenord un oyuncuları görünüyo.Ne yapmam gerek??? load yapıyormusunuz editten.arkadas 50 kere yazmış.mrak ettim
owen1254 Orjinal Mesajı Yazan: ginobili Orjinal Mesajı Yazan: owen1254 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: owen1254 Bende birşey sorayım kurdum yamayı çok güzel oldu.Tek kişi oynayabiliyorum.Ama settingsten 2. player tanıtınca TSL deki takımların futbolcuları gidiyor.Yerlerine hollandanın futbolcuları geliyor.Yarddım pls... Bu sorunla karşılaşan yokmu ? Çözüm önerisi olan varmı? editten load yapıyomusun Yok editten hiçbirşey yapmıyorum.2. Player olmayınca herşey güzel Tsl falan ama 2. player tanıtılınca oyuncular gidiyor.
oguzhan48 gkan yazdığım sorunlara çare bulunamicakmı niye yama yükledik o zaman. ek bi düzeltme yaması çıkarılamıyomu peki?? bizde duvara anlatıyomuşuz gibi hissetmeyelim. lüütfen ! yalnız şunu anladım bu yama test aşaması diye bişi yaşamamış direk vermişiniz bence bu yama olmamış ! neden derseniz liverpoolda oyundan atıyor tsde edite geliyoruz erginde oyundan atıyor ! trabzonspor gibi bi takımın faceleri inanılmaz berbat 5 tane peste bulunan orjinal face dışında hepsi sallamasyon yapılmış biraz daha hassas olun lütfen
bambis ya arkadaşlar ben yamayı savesiyle birlikte indir dim yükledim talimatları bir bir gerçekleştirdim,tsl icon u geldi bende joistik de var o yüzden oyuna girdimmi yükleme yapmıyorum neyse ekran siyah geliyo sesvar görüntü yok anlayacağınız ama kitserver den uninstal yapıyorum oyun açılıyo ama bu sefer yüzler formalar vesayre gelmio. Ben bu oyunu çok rahat oynuyodum eskiden yani pc sistemi ile alakası yok demek istiyorum bilen varsa ben hep burdayım bekliyorum:)
gkan Orjinal Mesajı Yazan: oguzhan48 gkan yazdığım sorunlara çare bulunamicakmı niye yama yükledik o zaman. ek bi düzeltme yaması çıkarılamıyomu peki?? bizde duvara anlatıyomuşuz gibi hissetmeyelim. lüütfen ! yalnız şunu anladım bu yama test aşaması diye bişi yaşamamış direk vermişiniz bence bu yama olmamış ! neden derseniz liverpoolda oyundan atıyor tsde edite geliyoruz erginde oyundan atıyor ! trabzonspor gibi bi takımın faceleri inanılmaz berbat 5 tane peste bulunan orjinal face dışında hepsi sallamasyon yapılmış biraz daha hassas olun lütfen Ben sana kolay bişey söyliyeyim oyunu kurduğun yerde tsl_08-09 unistall var ona bas bütün sorunlarını halleersin.Sonrada başka bi yama kur.Bunu kurma zorunluluğun yok tamammı...