Orjinal Mesajı Yazan: kerem_tkl
Gökhan KardéŞ héRşéy MükéMMél Olmus éLLériNé sağLık Yanlız Ték bi Sorum Olcaq Avni Akerin Yeni Halinde Kale arkası tribünleri Kaleye Yakın hale getirilmiş ve Çokta güzél Olmus senin Yptığn statta kale arkasında bosluklar Var acaBa bi Düzenleme Yapıcakmısın ?
Nerdeyse 1 aydır Avni Aker'le ilgili gelişmeleri takip ediyorum.Son halini almasını bekliyorum yapmak için.
Orjinal Mesajı Yazan: jamespotter
ya gkan kardeş sen insan mısın robot mu pes 2009 stad resimleri bile böyle değil sen naapmışın öyle
sadece bi sorun var ilk ali samiyen resimleri de böyleydi ama sonra oyuna koyunca görüntü kalitesi biraz bozuldu onda da yanlış bilmiyosam yapabileceğin bişey yok
yine de tebrikler stad çok güzel olmuş
Ne yazıkki KONAMI nin oyun motoru bu resimlerdeki görüntüyü verebilecek kalitede değil.Ama PES2009 da stadlar daha iyi gözükecektir.
Orjinal Mesajı Yazan: AzRaEL_18
abi bu ne yha oyun içi görüntümü gerçek mi :S ağzım açık kaldı valla süper linkleri verilmicekmi bunların verseniz süper olur yha
Bunlar oyun içi görüntü değil.3Dmax den aldığım görüntüler.
Orjinal Mesajı Yazan: dogan_1977
işte bu ya.gökhan kardeşim sen mükemmel birisin.sanki stadın gerçeği karşımızda.şimdi merak ettiğim bu son stadı yaptıktan sonra yamanın geri kalan eksiklerini ne kadar bir sürede tamamlayabilirsin.yani kısaca yamamıza kavuşmak için daha ne kadar bekleriz
İlk önce bu çizdiğim stadyumları oyuna atacam.Sonra formalar kalıyor.İlk sayfaya eylülün ilk haftaları demiştim sanırım yetişecem.2. hafta içinde bitebilir.Tezavuratları düzeltmeyi düşünüyorum.Onlarda girerse 2-3 gün daha uzar en çok.