Tür:Spor
Yapımcı:Konami
Platform:PS3, Xbox 360, PC,
Çıkış Tarihi: -------
Multiplayer:Network&Online
digerlerinden pek bi farkı yok yinede güsel. ama en iyisi fifaaaa
gereksinimleri neler acaba
eğer pes 08 i çalıştırabiliyorsan bunu da çalıştırırsın.Bu arada pes 08 de formalar vücuda çok yapışıktı inşallah o hatayı tekrarlamazlar ki sanırım düzeltmişler.Formalar biraz daha salınık.
oyuncu koşuşlarını ayarlasınlar oyunu biraz yavaşlatsınlar tamam
grafik konusunda duzenlemeye gerek yok bence.
aynen pes 2008 oynyabiliyosan bunuda oynarsın :Dpes 2008 gibi oynanış olmasında.
oh be konami tadı var ya arkadaş bi old traford yap ya bi boca olsun bide c.ronaldonu frikik çekerken duruşu olsn:D:D
ya gene konami stadyumu var neden konami kafasından stadyum sallıyor.İnşallah Emirates,Oltrafford,Delle Alpi,ST. JAMES PARK,.....(Şükrü Saracoğlu:D)
ya abi bu oyunda heryerr konami reklam yapmıs :D:D:D
görüntüler güzelmiş.
formalar çok güzelmiş ama gene heryerde konami pes 2009 sunu bir yere koysalar daha ii
peki online mode nasıl olacak acaba benim için önemli olan o 2008 benim için tam bir fiyasko oldu
çok güzel miş be abi
Ps2de çıkmayacakmı acaba ??
pesden hiç anLamam ksura bakmayın bana cok kötü geLdi hiç oynamadım biLmiorum..
hiç marka ayakkabı , top fLn yok gaLiba.. RonaLdinhonun biLe ayakkabısı markasız..
Bide bi soru sorcam.. Pesde TurkceLL süper Lig varmı?? yoksa sadece gs fb bjk mı var??
sadece uc buyukler var.
Orjinal Mesajı Yazan: _AYDIN_ sadece uc buyukler var.
Orjinal Mesajı Yazan: _AYDIN_
hmm.. cok uyduruk o zamann..:p Fifayı gecmesi imkansızz..
Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame Orjinal Mesajı Yazan: _AYDIN_ sadece uc buyukler var. hmm.. cok uyduruk o zamann..:p Fifayı gecmesi imkansızz..
Orjinal Mesajı Yazan: wickedqame
Orjinal Mesajı Yazan: _AYDIN_ sadece uc buyukler var. hmm.. cok uyduruk o zamann..:p Fifayı gecmesi imkansızz..
Her Zaman Pes... :P
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: