AmAstasiA Arkadaşlar bana sadece galatasarayın,fenerbahcenin,beşiktaş 2008-2009 sezonu formalarını bulabilirmisiniz??? NOT:oyuna eklemek için yani resimleri deil yanlış anlamayın.;)
AmAstasiA teşekkürler galatasaray formalarını bulmuştum zatende fener beşiktaş lazım fener tanıttı formaları ne zaman çıkar?
MertCelik Üzerinde çalısıyoruz arkadaşlar...Sadece forma değil eksiksiz bir pack çıkaracağız...TSL formacısı benim...Çok az bekleyin gümbür gümbür geliyoruz ;) yukaridaki G A L A T A S A R A Y formaları benim zaten ;) onların editli son halini Pes 2006 Maximum 2009 Pack'te bulacaksınız...Yama ile ilgili bilgi için tıklayın... http://soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=111406&pagenumber=1&perpage=10
AmAstasiA Orjinal Mesajı Yazan: Turkish_Rapper ayarlarız sana özel msj'a gel :D :D:D:D:D geliom az kaldı:D
TharivoL Orjinal Mesajı Yazan: myenes daha lig başlamadı ki yama yapımı başlasın dimi biraz beklesen anlaşılır Formalar için ligin başlamasını beklememize gerek yok arkadaşım bişeyi bilip bilmeden konuşma peki galatasaray fenerbahce formaları yapıldı lig başladımı bunun cevabını ver?
MertCelik Orjinal Mesajı Yazan: myenes daha lig başlamadı ki yama yapımı başlasın dimi biraz beklesen anlaşılır gayet te başladı yama yapımı :) ;) lig başlamadan çıkacak pes 6 maximum 2009 pack ;)
AmAstasiA Abi fb ve gsnin bendede var bitek beşiktaşınki lazım sanırım oda daha formaları tanıtmadı trabzonun pek lazım deil fakat koyarsan iyi olur gs ve fbninki war yinede saol;)
canceylan36 2009 patchinizi sabırsızlıkla bekliyorum elinizi çabuk tutun:D ayrıca fb nin 2009 formalarını yayımlarsanız çok sevinirim