fifa 09 resmi sitesi girişinde yunanistan macaristan finlandiya.......... gibi ülkelerin bayrakları giriş için ama türk bayragı yok http://www.fifa09.ea.com
Sana kim türkçe olacak dediki :d
konu yanlıs yerde
fifa nın zaten yapmadığı bir tek türkçe kaldı.
Orjinal Mesajı Yazan: GourcufFB fifa nın zaten yapmadığı bir tek türkçe kaldı.
Orjinal Mesajı Yazan: GourcufFB
katılıyorum
Orjinal Mesajı Yazan: sayko_beko Orjinal Mesajı Yazan: GourcufFB fifa nın zaten yapmadığı bir tek türkçe kaldı. katılıyorum
Orjinal Mesajı Yazan: sayko_beko
Orjinal Mesajı Yazan: GourcufFB fifa nın zaten yapmadığı bir tek türkçe kaldı. katılıyorum
bende
Orjinal Mesajı Yazan: 1995muzaffer1905 Orjinal Mesajı Yazan: sayko_beko Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: GourcufFB fifa nın zaten yapmadığı bir tek türkçe kaldı. katılıyorum bende
Orjinal Mesajı Yazan: 1995muzaffer1905
Orjinal Mesajı Yazan: sayko_beko Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: GourcufFB fifa nın zaten yapmadığı bir tek türkçe kaldı. katılıyorum bende
Orjinal Mesajı Yazan: sayko_beko Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: GourcufFB fifa nın zaten yapmadığı bir tek türkçe kaldı.
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: GourcufFB
:D :D :D BenDe
Orjinal Mesajı Yazan: Thegokhan7 Orjinal Mesajı Yazan: 1995muzaffer1905 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: sayko_beko Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: GourcufFB fifa nın zaten yapmadığı bir tek türkçe kaldı. katılıyorum bende :D :D :D BenDe
Orjinal Mesajı Yazan: Thegokhan7
Orjinal Mesajı Yazan: 1995muzaffer1905 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: sayko_beko Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: GourcufFB fifa nın zaten yapmadığı bir tek türkçe kaldı. katılıyorum bende :D :D :D BenDe
Orjinal Mesajı Yazan: 1995muzaffer1905 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: sayko_beko Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: GourcufFB fifa nın zaten yapmadığı bir tek türkçe kaldı.
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: sayko_beko
Benim neyim eksik :D Ben de
hem kardeşim o oyun dilleri değil sitenin hangi dille gösterilmesi anlamına geliyo :D
Yaa niye "herhalde fifa 09 tr olmicak"değilde"Fifa 09'un resmi sitesi TR olmayacak"demedi???:mad:
Hém sén né karışıyosun?
Konu yanlış yérdé
Başlık hatalı
Ya Hangi oyunu Türkçe oldu ki:S
Bence yunanca flnda olmayacak
Sitenin dili o
Orjinal Mesajı Yazan: PrinceElnino9 Orjinal Mesajı Yazan: Thegokhan7 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: 1995muzaffer1905 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: sayko_beko Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: GourcufFB fifa nın zaten yapmadığı bir tek türkçe kaldı. katılıyorum bende :D :D :D BenDe Benim neyim eksik :D Ben de
Orjinal Mesajı Yazan: PrinceElnino9
Orjinal Mesajı Yazan: Thegokhan7 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: 1995muzaffer1905 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: sayko_beko Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: GourcufFB fifa nın zaten yapmadığı bir tek türkçe kaldı. katılıyorum bende :D :D :D BenDe Benim neyim eksik :D Ben de
Orjinal Mesajı Yazan: Thegokhan7 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: 1995muzaffer1905 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: sayko_beko Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: GourcufFB fifa nın zaten yapmadığı bir tek türkçe kaldı.
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: 1995muzaffer1905
bnde katılabilirmiyim:D
Evet:D
Katıcam ben sizleri şimdi banlı listesine. Gereksiz mesaj çabalarınızdan dolayı. Konu yanlış yerde olduğu için kilitlenmiştir.
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: