MCeNK Başka bir lig açmadığım için FB'de bırakacağım.. TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL 2.KARŞILAŞMA 19.HAFTA ŞL 2.TUR 1.KARŞILAŞMA
Kaf Kef Cenk yine süper gidiyosun keşke başka ligleride açsaydı daha güzel olurdu hemde 100 sayfaya kadar giderdik
MCeNK Keşke açsaydım..O zamanlar bu kadar ilerlemem diye düşünmüştüm..Artık 100 sayfa FM 09'da olur inş... 20.HAFTA 21.HAFTA ŞL 2.TUR RÖVANŞ KARŞILAŞMASI
Mr.Sagopa Her takımı yen yen gerçekten sıkıyor bence süper ligden ufak bir takım seçip onuda yükseltebilirsin.
Heisenberg Bence Fm2009 çıkana kadar yeni sezon öncesi medya tahmini 18. olan takımı seç ve onunla devam et derim ben tabi sen bilirsin..
MCeNK Orjinal Mesajı Yazan: Dessas Her takımı yen yen gerçekten sıkıyor bence süper ligden ufak bir takım seçip onuda yükseltebilirsin. Olabilir fakat diğer kariyerimde olduğu için bırakabilirim .. Orjinal Mesajı Yazan: merty_1993 başarılar yani tozunu almışsın oyunun. Çok sağol.... Orjinal Mesajı Yazan: Oguzhan06Ank Cenk yine süper 3 maç tebrikler Çok teşekkür ederim.. Orjinal Mesajı Yazan: BoysOfHell_41 Bence Fm2009 çıkana kadar yeni sezon öncesi medya tahmini 18. olan takımı seç ve onunla devam et derim ben tabi sen bilirsin.. Şuanlık net bir fikrim yok..Middlesbrough kariyerimde olduğu için bunu bırakabilirim..Malum okullarda başladı... 22.HAFTA 23.HAFTA 24.HAFTA
Cemil KAYA **cenk sen daha fener demısın ya bırak artık açıl şöyle yenı ufuklara git bank asya dan başka bır takımı TSL ye çıkart yada emekli ol :D:D:D ben olsam çoktan sıkılırdım aynı takımda 5 sezon :(**
Kaf Kef Orjinal Mesajı Yazan: Cemil KAYA cenk sen daha fener demısın ya bırak artık açıl şöyle yenı ufuklara git bank asya dan başka bır takımı TSL ye çıkart yada emekli ol :D:D:D ben olsam çoktan sıkılırdım aynı takımda 5 sezon :( Aynen katılıyorum Cemil Abiye Ben bi takımda en fazla 3 sene kalıyorum sonrası sıkıyor
MCeNK Fener'den başka takım kabul etmiyorda ondan Fener'deyim hala:) Bu sezon sonu kariyere son vereceğim artık.. TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL 1.KARŞILAŞMA 25.HAFTA ŞL ÇEYREK FİNAL 1.KARŞILAŞMA
adu Kezman yetiyor resmen ya:) Bir önerim olacak kariyerini son günlerinde bul bir uzun forvet, şişir bütün topları fantezi olur:D
MCeNK **FB-Arjantin Kariyerim hata verdi..Hatada jkayıtlı klasör bulunamadı diyor..Fakat diğer kariyerim olan Middlesbrough kariyerinde bu söz konusu değil..FM'yi tekrar yükledim fakat yine olmadı..Kariyeri sonunda sonlandırmaya karar verdim:) ** **Kariyerimi okuyup yorum yapan-yapmayan herkese çok teşekkür ederim..İnş.güzel bir kariyer sunmuşumdur sizlere..**