MCeNK fenerbahçe kariyerimde başka ligleri açmadığım için teklif gelmiyordu.Onun için başka bir kariyer açtım.FB ile buralara kadar geldim içim el vermedi bırakamadım:) ..Fakat ilerki zamanlarda ikisini bir devam ettiremezsem FB kariyerimi sonlandırıcam fakat şu anlık öyle bir düşüncem yok.
MCeNK teşekkür ederim... 15.HAFTA DÜNYA KLÜPLER ŞAMPİYONLUĞU FİKSTÜRÜ DÜNYA KLÜPLER ŞAMPİYONASI YARI FİNALİ DÜNYA KLÜPLER ŞAMPİYONASI FİNALİ DÜNYA KLÜPLER ŞAMPİYONASI HABERLER
MCeNK Orjinal Mesajı Yazan: ElvenTR Yeni Maçlarını Kaçırmışım...:) ŞL'de Gruptan Çıkmıssın...Bir 1.lik Daha...Tebrikler... Maçları ardarda verdim kaçırmış olabilirsin.yorumun için teşekkür ederim. Orjinal Mesajı Yazan: fenerbahcem benim tebrikler teşekkür ederim. Orjinal Mesajı Yazan: C.RoNaLdo...7... Basarilarin devamini dilerim.Artik iyice costun:)Tebrikler. teşekkür ederim..FB ile buralara kadar gelmek çok güzel.Amacım dünya 1.si yapmak olacak:) TÜRKİYE KUPASI GRUP 2.KARŞILAŞMA ŞL 2.TUR MAÇ PROGRAMI 16.HAFTA
KaRTaLiZM09 valla hiç üşenmeden 41 sayfayı da okudum.geçekten müthiş bir kariyer.bence emekli oluncaya kadar devam et:p ayrıca kendi özelliklerini de gönderirsen iyi olur.ayrıca ve ayrıca da başarılar
MCeNK Orjinal Mesajı Yazan: kartaldeniz valla hiç üşenmeden 41 sayfayı da okudum.geçekten müthiş bir kariyer.bence emekli oluncaya kadar devam et:p ayrıca kendi özelliklerini de gönderirsen iyi olur.ayrıca ve ayrıca da başarılar çok çok teşekkür ederim.Düşüncelerin beni çok sevindirdi.Benle ilgili birkaç bilgi..
MCeNK teşekkür ederim...inş.devam ederim bi sorun çıkmadıkça.. 17.HAFTA TÜRKİYE KUPASI GRUP 3.KARŞILAŞMA TÜRKİYE KUPASI GRUP 4.KARŞILAŞMA
MCeNK Orjinal Mesajı Yazan: C.RoNaLdo...7... Onlari da seneye bitirirsin.Tek kral sen olursun:) inş... Arkadaşlar gün boyunca oynadım ve tüm maçları upload ettim.hazırda bekleticektim..Ama maçları upload ettiğim belgeyi yanlışlıkla sildim:( ....Tüm maçları ayrı ayrı upload edemmeyeceğim için toplu yayınlayacağım...
MCeNK çok teşekkür ederim yorumun için... Transferleri unuttum:) **GELEN : Diego BUONANOTTE (9,5MN)** **GİDENLER : Diego LUGANO (7MN - Zaragoza)** **Gökhan GÖNÜL (40MN - ManU)**