Burak07.Gfb Artık zevki kalmadı her maçı yeniyorsun. :p Şöyle küçük bir takıma gitte biraz aksiyon yaşayalım yahu :p
MCeNK Orjinal Mesajı Yazan: Burak07.Gfb Artık zevki kalmadı her maçı yeniyorsun. :p Şöyle küçük bir takıma gitte biraz aksiyon yaşayalım yahu :p Bekleyin 1 sene daha oynayacağım sonra gideceğim :) 15.HAFTA Dünyanın bir numaralı takımı Fenerbahçe ligde'de nağmaluplüğünü sürdürüyor. 16.HAFTA RAHAT GALİBİYET Kadıköyde rahat geçtik. 17.HAFTA İlk yarının son maçında rakibimizi gole boğduk. TÜRKİYE KUPASI 2.KARŞILAŞMA Bol gollü maçtan galip gelen çıkmadı.
Burak07.Gfb Güzel gidiyor devam ... Arjantin ile Dünya Kupasını bile alabilirsin. Bu arada hangi takıma gitmeyi düşünüyorsun ? Milan, Liverpool vb den teklif varmı ?
MCeNK Şu anlık sadece Arjantin'den teklif vardı.Onu da kabul ettim.. Fakat klüp bazında teklif yok.İstifa etsem daha kolay gidebilirmiyim?
Burak07.Gfb Eğer bir klüp menajersiz veya menajeri baskı altındaysa o klübe teklif yapabilirsin. Ama bence istifa etme çünkü muhteşem gidiyorsun , sezon sonu ayrılırsan çok daha iyi olur.
C.RoNaLdo...7... Bu takimdanda gidilmez ki:D Muhtesem bir takim yapmissin.Ama yinede sen bilirsin.Basarilarin devamini dilerim.Gidecegin takima bu oyunculari almaya calis:D
ElvenTR Bencede Sezon Sonunu Bekle Zaten Büyük İhtimalle Teklif Gelir Bence... Kontratın Ne Zamana Kadar?
MCeNK Orjinal Mesajı Yazan: Burak07.Gfb Eğer bir klüp menajersiz veya menajeri baskı altındaysa o klübe teklif yapabilirsin. Ama bence istifa etme çünkü muhteşem gidiyorsun , sezon sonu ayrılırsan çok daha iyi olur. Peki nasıl teklif yapılıyor. Orjinal Mesajı Yazan: akaratas Bu takimdanda gidilmez ki:D Muhtesem bir takim yapmissin.Ama yinede sen bilirsin.Basarilarin devamini dilerim.Gidecegin takima bu oyunculari almaya calis:D Doğru diyorsun bu takımdan nasıl ayrılıcam:( Orjinal Mesajı Yazan: ElvenTR Bencede Sezon Sonunu Bekle Zaten Büyük İhtimalle Teklif Gelir Bence... Kontratın Ne Zamana Kadar? Kontrat 1-2 sene var sanırsam
Burak07.Gfb Orjinal Mesajı Yazan: MCeNK Peki nasıl teklif yapılıyor. Sen istifa ettiğin doğal olarak işsiz oluyorsun , ana mesaj penceresinde o zaman ''Bası Altında Menajerler'' yazar , işte sen orada beğendeiği bir takımın menajerini görürsen o takıma teklif yapabilirsin.Buda şöyle olacak.Menajeri baskı alında olan takıma tıklayıp en altta ''İş için başvur'' diyeceksin.Onlarda eski menajeri gönderip seni getirecekler.
MCeNK Orjinal Mesajı Yazan: ElvenTR Tam Emin Değilim Ama Yanılmıyorsam Kontratın Bitmeden Teklif Gelmiyor... :( Orjinal Mesajı Yazan: Burak07.Gfb Orjinal Mesajı Yazan: MCeNK Peki nasıl teklif yapılıyor. Sen istifa ettiğin doğal olarak işsiz oluyorsun , ana mesaj penceresinde o zaman ''Bası Altında Menajerler'' yazar , işte sen orada beğendeiği bir takımın menajerini görürsen o takıma teklif yapabilirsin.Buda şöyle olacak.Menajeri baskı alında olan takıma tıklayıp en altta ''İş için başvur'' diyeceksin.Onlarda eski menajeri gönderip seni getirecekler. yardımlarınız için çok teşekkkür ederim.
Burak07.Gfb ;) Önemli değil.Ben Fenerbahçe'ye ultimatom verip kovulmuştumda oradan biliyorum bunları. :o
MCeNK Orjinal Mesajı Yazan: Burak07.Gfb ;) Önemli değil.Ben Fenerbahçe'ye ultimatom verip kovulmuştumda oradan biliyorum bunları. :o :) TÜRKİYE KUPASI 3.KARŞILAŞMA Bu kez de maçtan gol sesi çıkmadı. TÜRKİYE KUPASI 4.KARŞILAŞMA Manisa'yı rahat geçtik. TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL 1.KARŞILAŞMA Deplasmansdaki beraberlik bir adım avantaj sağladı.
Cemil KAYA **yanlız bazı takımlar bır seferde iş başvurunu gundemıne almaz özellıkle buyuk takımlarda bır kac sefer başvuru yaparsan o takımın başına gecebılırsın**
MCeNK Orjinal Mesajı Yazan: Cemil KAYA yanlız bazı takımlar bır seferde iş başvurunu gundemıne almaz özellıkle buyuk takımlarda bır kac sefer başvuru yaparsan o takımın başına gecebılırsın teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. TRANSFERLER GELENLER BİANCHİ AARİTALO GİDENLER MALDONADO PORTO'DA (7MN) GÜİZA LAZİO'DA (17MN)
ElvenTR Yeni Transferleri Çok İyi Umarım Sana Bu Sezon Şans Getirirler...(Pek Şansa İhtiyacın Yok Ama... :D )