Orjinal Mesajı Yazan: Dragoes
Arkadaşlar Ben Pes 2008 High'de Oynuyorum.Hiç Kasma Yok Çok Hızlı.Ama Fifa 2008'i Oynarken Acayip Yavaş.Maç Sırasında Çok Kasıyor.Top Bende Orta Sahadayım.Bir Donuyor Sonra Tekrar Bir Geliyor adamlar Gol Atmış.Pes 2008 De Hiç Böyle Bişi Olmuyor Oynarken Çok Hızlı Ama Fifa 2008'de Neden Böyle Oluyor? Low'a Aldım Oyunu Gene Aynı Kasıyor.Neden Böyle Oluyor Yardım Ederseniz Sevinirim...:(
Arkadaşlar düşünceniz yanlış şöyleki oyunlar farklı ekran kartlarına farklı ayarlarda grafik görüntüleri sunarlar bir oyunu "high"da oynuyor olmanız gerçektende en yüksek grafiklerle oynuyor olduğunuzun kanıtı değildir dediğim gibi, daha iyi bir ekran kartı sizin highda oynadığınızdan çok daha iyi seviyede görüntü verebilirken daha düşük bir ekran kartı daha kötü bir görüntü kalitesi ile hiç kasmadan high oynatabilir.
yani sorunu bir örneklede açıklayayım ;
ati radeon x1550 kartı fifa 09 hiç kasmadan high oynatır ama fifa 08'de high ufak takılmalar olabilirken
nvidia fx 5500 fifa 08 hiç kasmadan high oynatırken fifa 09da bırakın high'ı lowu oyun doğru düzgün oynanamaz bile. burada önemli nokta şu "farklı ekran kartlarına farklı grafikler."
bilmem anlatabildimmi ?