NCS Game Party Powered by NCSTR.COM
Sınırsız eğlence , yüzlerce ödül ve sözlerin bittiği an. İzmir susuyor , gün sayıyor.. Ne İzmir � de turnuvamı ? Yok canım , turnuvada değil sınırsız ödül dağıtılan partimi ? İmkansız! İzmir � e hangi firma destek verir ? İstanbul � a bir tane yabancı firma destek veriyor onlarda anahtarlık dağıtıyor herhalde.Yok bu bir Türk firma , hem de oyuna gönül veren oyuncuları yurt dışına gönderen bir firma.. Hala böyle yerler kaldı mı? Yok yok bunlar yeni jenarasyon değil bunlar Türkiye ye yıllardır destek veren online gaming i geliştiren ve bir süre sessizliğe boğulan bir firma..Kim bunlar yahu ? 2000 yılından beri Türkiye ye sayısız destek de bulunan , oyuncunun her zaman arkasında olan ve hala ülkemizde gaming adına bir şeylerin olmasını isteyen sayılı isimlerden birileri. Uzun lafın kısası , NCSTR.COM İzmir halkının yüzünü güldürüyor ! İzmir oyuncu camiası ölmüş ağlayanımız yok arkadaşlar , 1 2 kafe turnuvası hariç kaldı mı hiç İzmir halkını güldüren , eğlendiren , kazandıran turnuvalar ? YOK YOK ! İzmir halkı hala organizasyonlarda verdiği paraları ödül alıyor , YOK YOK ! İzmir oyuncu halkı hala kendi adına ölüyü diriltmeye çalışıyor.. NCSTR nin ANA sponsorluğunu üstlendiği TRGC Game Organization un sunduğu NCS Game Party sizlerle.. Yine 1 2 turnuva olup bitecek İzmir yine organizasyonsuz kalacak mı diyorsun ? Yanılıyorsun , bu organizasyon hiç bitmiyor.. 3 Ağustos , 14 Eylüle kadar devam ediyor.. Hmm , nedir bu yahu bu kadar çok süren mi diyorsun ? Okul bitti , vizeler bitti , az da olsa tatilde yaptın , işten güçten bir Pazar gününü boş buluyorsun ve sıcaktan bunalıyor musun ? O zaman sende OYNA sende KAZAN ! Her Pazar NCS sizleri ödül yağmuruna tutuyor , sen oynuyorsun NCS ödül dağıtıyor , sen eğleniyorsun TRGC Organizasyon ekibi çalışıyor , sen oynuyorsun TRGC Medya ekibi yayınlıyor..Hangi oyunlar var ? Neler yok ki .. Her telden , burada durmak yok burada nefes almak yok burada sadece oyun ve hediyeler var.. CS, COD , FIFA , PES , NFS , BF , ET , Quake , HL , AG ve daha nicesi.. Ben bir şeyi merak ettimde sormaya çekiniyorum , ödüller ne acaba her hafta can mı dayanır bu kadar ödüle ? Çekinmenize gerek yok , burada her şey var , sen yeter ki oyna ve eğlen.. Ideazon firmasının ürettiği en teknolojik ürünler , vazgeçilmezlerimiz olan fragmat , hl , quake vb. oyun türlerinin mousepad yaratıcılarından ideazon �� fragmat �� �� gaming pack �� bu kadar mı ? Saçmalıyorsun .. Pro gaming yaratıcılarından Steelseries ve o muhteşem mousepad ve kulaklıkları. Hmm anladım bol bol kazanıcaz desene. Buna sende inanmıyorsun bence.. NCSTR bu kadarla kalmıyor , en lüks Mouse ve hopörlör yaratıcısı olan Logitech bizleri yalnız bırakmıyor , aa unuttuğumuz şeye de bakın .. Cell Shock da buradaymış , ekran kartı , ramler ve daha neler var neler.. Ekran kartı demişken dünya devlerinden EVGA firmasını da unutmamak lazım , vazgeçilmez t-shirt ve posterlerimizde cabası.. Turnuvaya geldim ama kazanamadım maalesef her hafta eve eli boş döndüm ( bu imkansız bir şeydir ) ama bu ürünlere ihtiyacım var bu ürünleri Türkiye ye hangi firma getiriyor mu diyorsun ? Zaman kaybetmen gereksiz bir tefarruattır ; www.ncstr.com sana her şeyi anlatıyor.. Parti gidişatı nasıl olacak ? Bu kadar ödül ile İzmir halkını kıskanan illerimizi yalnız bırakmak olmaz demi birde iyi bir turnuva lazım , Counter-Strike adına 16 elit takım ile oluşacak büyük bir organizasyonumuz olacak , takımım yok mu diyorsun ? Üzülmene hiç gerek yok . 8 hafta takım olmadan oynanacak bireysel partilerden oluşacak , bireysel turnuvalar , Türkiye de yapılmaya cesaret edilememiş ilkler. Tüh ya keşke bende İzmirli olsaydım mı diyorsun , farklı illerden katılımın olacağı 16 elit takımın yer alacağı büyük turnuva için takımının yerini ayırtma zamanın geldi demektir. Benim takımım yok İzmirlide değilim ama çok isterdim mi diyorsun ? Yine yerini ayırt.. Şakamı bu ? Hayır değil NCSTR sizleri de düşündü ve lan party de gerçekleşecek olan çoğu turnuvayı online yani internet üzerinden de oynatacaktır.. Lan parti gibisi olmazdı tüh mü diyorsun ? Yapacak pek bir şey yok tek çare TRGC Medya ekibinin sunduğu canlı HLTV ler , Chat yayınları ve Radyo yayınları olacaktır.Evet İzmir halkı oynamanın zamanı geldi , İzmir MİLKY Game Area seni bekliyor. İzmirlileri bir araya buluşturan NCSTR ye bir kez daha minnet duymayı ihmal etmiyoruz ve sözü oyuna bırakıyoruz. Sende OYNA , Sende KAZAN !
NCS Game Party projeleri TRGC Game Organization Tarafından Gerçekleştirilemektedir.

Game Party Detayları :
Parti Alanı : İzmir / Buca Milky Game Area
Parti Oyunları :
Counter-Strike, Call of Duty 4, Need for Speed Pro Street, Fifa 2008, Warcraft III, Pro Evolution Soccer 2008, Battlefield 1942, Battlefield 2140, Unreal Tournament 3, Quake 4, Enemy Territory Quake Wars, Adrenaline Gamer , Half Life , Counter-Strike : Source , Dota
Parti Tarihleri :
3 Ağustos ( lan party )
9 Ağustos ( Counter-Strike mini cup )
10 Ağustos ( lan party )
16 Ağustos ( Counter-Strike Game Cup )
17 Ağustos ( lan party )
24 Ağustos ( lan party )
30 Ağustos ( Counter-Strike mini cup )
31 Ağustos ( lan party )
7 Eylül ( lan party )
14 Eylül ( lan party )
Parti Süresi : 7 Saat
Parti Gidişatı :
8 saat süresince bol bol sıkılana kadar her oyun dalında küçük aktivite ve yarışmalarımız olacaktır.Aktivite ve yarışmalarımızın kazananları ödüllerine o saniye sahip olacaklardır. Partilerimizde çeşitli oyunlar adına aktiviteler olurken 9 ve 30 ağustos tarihleri arasında Counter-Strike oyun dalında mini cuplar olacaktır 16 Ağustos tarihinde ise Counter-Strike dalında büyük çaplı farklı illerinde katılımıyla büyük bir aktivite olacaktır.
LAN Partileri Sırasında Verilecek BAZI Ödül ve Resimleri ;

Parti Giriş Ücreti : 15 YTL ( Yemek Dahil )
NOT : LAN Party ve mini cup ücretleri yukarıda da belirtildiği gibi birey başı 10 YTL � dir , 16 Ağustos tarihinde yapılacak organizasyonda ise giriş fiyatları değişmektedir.
Parti Bilgilendirmesi :
Durmak yok , nefes almak yok sadece eğlenmek ve kazanmak var , belirli katı kurallar yok , örneğin parti counter-strike dm mod ile başladı en çok frag yapan arkadaşımız Mouse kazanıyor ardından canımız sıkılıyor ve bir araba yarışı oynuyoruz kazanan arkadaş ödülünün sahibi oluyor yinemi bunaldık hemen bir dota çeviriyoruz ve kazanan arkadaş ödülünün sahibi oluyor adrenalin mi lazım diyoruz hemen bir quake açıyoruz ve eğlenceye doyuyoruz ve bu şekilde devir daim şeklini alarak bir gün içerisinde 6 7 oyun oynayarak ödüllere doyuyoruz.Bazen adrenalini arttırmak için çekilişler çekiyoruz ve kurada çıkan oyucularımıza ödüller dağıtıyoruz..
Ücret Aktarımı : Parti giriş ücretini Milky İnternet Kafeye yatırabilir veya bizimle irtibata geçerek banka ve ptt yoluyla havale edebilirsiniz.
NOT : Parti günü katılım dolmaz ise parti günü gelip yatırarak katılabilirsiniz.
Detaylı bilgi için :
MSN & Mail : turnuva@tgc-gaming.org
http://www.tgc-gaming.org