adezottis Orjinal Mesajı Yazan: Roy Keane Öncelikle her ikinizede başarılar dilerim abilerim.Tuttuğum takım yok,her iki abiminde başarılı olmasını istiyorum:) Cemil Abi daha defansif bir taktik deneyebilirsin diye düşünüyorum;) Önceki kariyerin tam tersi olmuş burada sanki:rolleyes: Cemil Abi bir ara MSN'de konuşabilirmiyiz seninle? Teşekkürler Mert. Ama her ikimizde aynı anda başarılı olamaz ki:p
tatligol Orjinal Mesajı Yazan: adezottis Orjinal Mesajı Yazan: Roy Keane Öncelikle her ikinizede başarılar dilerim abilerim.Tuttuğum takım yok,her iki abiminde başarılı olmasını istiyorum:) Cemil Abi daha defansif bir taktik deneyebilirsin diye düşünüyorum;) Önceki kariyerin tam tersi olmuş burada sanki:rolleyes: Cemil Abi bir ara MSN'de konuşabilirmiyiz seninle? Teşekkürler Mert. Amam her ikimizde aynı anda başarılı olamaz ki:p biriniz lig şampiyonu biriniz türkiye kupası şampiyonu olursunuz nolacak :D
adezottis Orjinal Mesajı Yazan: tatligol Orjinal Mesajı Yazan: adezottis Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Roy Keane Öncelikle her ikinizede başarılar dilerim abilerim.Tuttuğum takım yok,her iki abiminde başarılı olmasını istiyorum:) Cemil Abi daha defansif bir taktik deneyebilirsin diye düşünüyorum;) Önceki kariyerin tam tersi olmuş burada sanki:rolleyes: Cemil Abi bir ara MSN'de konuşabilirmiyiz seninle? Teşekkürler Mert. Amam her ikimizde aynı anda başarılı olamaz ki:p biriniz lig şampiyonu biriniz türkiye kupası şampiyonu olursunuz nolacak :D Bu en azından önümüzdeki 1-2 sezon için büyük bir hayal...
Kaf Kef Orjinal Mesajı Yazan: Tss_Hami Başlık ne öyle :rolleyes: Merak ettim :) Yoksa 3. kişi mi var :P BENCEDE hami 3 kişide mert olmalı :p
How.44 Valla Ankaragücü müthiş gidiyor.Kardeş takıma sonsuz başarılar.. Sürpriz de Mert'in katılacak olması bence de..Hangi takımı aldın Mert? Bursaspor ? :P
Cemil KAYA Orjinal Mesajı Yazan: MoLeNWeG Cok İyi Gidiyorsunuz...Basarilanizin Devamini Diliyorum...Sizi Takip Edecegim...;) hoşgeldın o zaman karıyerımıze
tatligol Şok geilşme nedir yahu biraz bilgi sızdırın medyaya nerede o OSMAN KARPUZ gibi haberciler çalışsınlar bakalım değil mi cemil abi :D:D
Freak. Şok şok şok gizli bilgi elimde makul bir fiyata bırakabilirim:). Valla merak ettim. Biraz ipucun verin pf daha 45 dk var:o.