mutlu akşamlar sayın spor severler ben Rafık KOL...evet birkaç mesaj önce Norwayboy profilli arkadaşımız "cemil abi" lakaplı cemil KAYA'nın özel team talk larını basına sızdırdık şimdi bu sızdıran muhabirimize bağlanıyoruz....
-------------------------------------------------------------------
(ismini vermeyen muhabir-istanbul)
RK:Merhaba yayınımıza hoşgeldiniz
xxx:hoşbulduk sağolun
RK: Fazla vakit kaybetmeden İBB nin müthiş form artışına geçmek istiyorum daha önceki açıklamanızda bunun team talk lar sayesinde olduğunu söylemiştiniz peki neden team talk lar?
xxx:Neden Team talklar güzel soru...Ben her maçına giderim İBB nin ve bu müthiş formu yakalamadan önce sahaya çıkarken Cemil Bey in dışında bütün herkes ciddiyetini kaybetmişti herkes sırıtıyordu hiç kimse hiçbirşeyi kaaleye almıyordu taa ki patlama maçına kadar.
RK: Ne oldu o zmn sayın xxx?
xxx: Artık bıkmıştım yenilgiden ve gitsemmi gitmesemmi diye düşündüm.İyiki gitmişim.Yine o abuk subuk şekilde sahaya çıkışların beklerken birde baktım herkes tıpkı Cemil bey gibi çok ciddi çıktı maça bunu bi ön koltukta izleyen Sir Ömer Saraçta fark etti ve onun için son haftalarda form düşüklüğü var onda çok etkilendi bundan.maçı tabiki aldık ve bir sonraki maça tribünlerde başlamadım.
RK: Peki neredeydiniz?
xxx: Ben soyunma odasındaydım o maçta Hans Martinez yeni sünnet olduğu için maça katılamadı ve bunu bilen ben onun dolabına saklandım.ve herşeyi orada öğrendim.çıktığımda cemil bey team talklarını yazdığı kağıt parçasını aldım ve hayretler içinde kaldım.
RK: Çok ilginç ve o kadarda şok açıklamalar bunlar.peki bu kağıttakileri bizimle paylaşırmısınız??
xxx:elbette buyrun

işte herşey gödüğünüz gibi ortada Çok taktir ettim Cemil beyi.
RK: bunları bizimle Paylaştığınız için çok teşekkürler sayın xxx ii akşamlar.
xxx:sağolun
tınk..biiiiip biiiiip biiiiip.
Evet sayın seyirciler kendi gözlerinizle gördünüz Cemil beyin yükselen Sir Ömer Saraçın düşün form grafiğinin sebeplerini. Yorumlar size kalmış ne düşünüyorsunuz bu tutumları karşısında???
Ben Rafık KOL Herkese iyi akşamlar dilerim....