Bizde cs 1.6 da klan kuralım.İsteyenler yazsın buraya
Klandakiler
Tss_Hami
Ce11at
Ricardo Quaresma
kralfifaci
vadaci
_ILKER_
Resim için Щїтсђ ќїлφ® e teşekkür ederiz
ben üye olmak istiyorum ama klana nasıl gircem
Cs de nickinde Örn:Klan adı|Nick'in gibi olucak.bi kaç kişi daha bulalım klan adını kararlaştırırız
Bende girerim Zafer. Ama Klan adı ne olcak:confused:
Onu kararlaştıralım.Herkes fikrini yazsın
Klanın adını év@néscéncé veya Ramms+ein diye düşünüyoruz. Sizce hangisi daha uygun?
Yeni üyeler bekliyoruz.
Orjinal Mesajı Yazan: Ce11at Klanın adını év@néscéncé veya Ramms+ein diye düşünüyoruz. Sizce hangisi daha uygun? Yeni üyeler bekliyoruz.
Orjinal Mesajı Yazan: Ce11at
Klan adı olarak saçma değil mi? 2 aydır oynamıyorum CS ama katılabilirim klana
Orjinal Mesajı Yazan: Ricardo Quaresma Orjinal Mesajı Yazan: Ce11at Klanın adını év@néscéncé veya Ramms+ein diye düşünüyoruz. Sizce hangisi daha uygun? Yeni üyeler bekliyoruz. Klan adı olarak saçma değil mi? 2 aydır oynamıyorum CS ama katılabilirim klana
Orjinal Mesajı Yazan: Ricardo Quaresma
Orjinal Mesajı Yazan: Ce11at Klanın adını év@néscéncé veya Ramms+ein diye düşünüyoruz. Sizce hangisi daha uygun? Yeni üyeler bekliyoruz. Klan adı olarak saçma değil mi? 2 aydır oynamıyorum CS ama katılabilirim klana
Senin de fikirlerini alabiliriz.Aklımıza başka bi şey gelmedi:)
kralfifacı ile biraz konuştuk aklımıza bişi gelmediği için bu isimleri koyduk tabi fikirlere açığız. Benim için önemli olan SCN olarak bir klanımız olsun. Katılım olsun da isim kolay. Düşüncelerinizi paylaşın sizde.
***Bende varım :) Bende 1.5 var. En kısa zamanda 1.6'yı alıcam ;) Klanın adı SCN # ... olsun ;) ***
Scn ile ilgili olmasın bence daha değişik bi ad bulalım
ben de gelebilirim klana
Katılmak isteyen imzasınada link koysun. Malum sitede cs online bölümü pek aktif değil. Üyelerin görebilmesi açısından böyle birşey düşündük.
"scReam!" buda benim önerim.İlk aklıma bu geldi valla :)
Orjinal Mesajı Yazan: Ricardo Quaresma "scReam!" buda benim önerim.İlk aklıma bu geldi valla :)
bana göre hoş:) güzel durmuş
server alacak mıyız ?
@Ricardo Quaresma: Bence de hoş duruyor. Olabilir.
@vadaci:Server alamayız heralde. Ama üye sayımız artarsa çok çeşitli maçlara katılabiliriz.
Maçlara katılalım. Bi de bişi sorcam. Fake ne demek ? Fake alalım diyorlardı.:P
Böylede olabilir ; *kinq #*
Fake sahte demek muhtemelen bunu biliyorsundur ama oyundaki anlamını bnde bilmiyorum. Bu arada Hami 1.6'yı bulabildin mi?
Ayrıca klana a katılmak isteyenler msn lerini ö m aracılıyıla veya buraya yazsınlar.
Can sıkıntısı;
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: