Evet arkadaşlar yine bir Atletico Madrid kariyeri ile sizlerle beraberim bir öncekinde save bozulmuştu umarım bu sefer olmaz.Yorumlarınızı bekliyorum:)
Başarılar. Umarım uzun soluklu olur. :)
save bozulmazsa uzun soluklu olur :)
basarılar ss leri bekliyoruz :)
başarılar..
ss'ler hemen gelmeyecek çünkü az önce açtım kariyeri:) ama kesinlikle göndereceğim.
**başarıLar arkadaşım şöyLe bir 2030 beLini kırarsın umarım fergusoN misaLi 20 yıL,Madrid'Le özdeşLeşirsin ...**
Orjinal Mesajı Yazan: ryaN giggS 11 başarıLar arkadaşım şöyLe bir 2030 beLini kırarsın umarım fergusoN misaLi 20 yıL,Madrid'Le özdeşLeşirsin ...
Orjinal Mesajı Yazan: ryaN giggS 11
başarıLar arkadaşım şöyLe bir 2030 beLini kırarsın umarım fergusoN misaLi 20 yıL,Madrid'Le özdeşLeşirsin ...
2030'a kadar devam edersem kendime inanamam! bu arada arkadaşlar bizim agüero'ya yteklf yağmuru var napıyım?şimdi kaç teklif ediyorlar diceksiniz ama zaten ne kadar istiyon?diye soruyolar:).
bu arada transfer önerilkerinizi bekliyorum 12 küsür milyon param var her mevkiye olabilir öneri bekliyorum.
agueroyu satma seneye daha pahalıya satarsın:d ancak 20 veya yukarsında verirlerse kulüp menfaatlerine göre düşünebilirsn.öneri hangi mevkide eksik var senceki tavsiye istion.madrid 4/4 lük takım:d
atağa yönelik orta saha veya forvet biliyom çok var ama benim oyunculara da teklifler var ve satmayı düşündüğüm kişilerde tabii!
Ofansif orta saha veya forvet önerisi 12.88 milyon para var :)
bence satman için bir sebep yok neticede iLk sezonun ve bütçende iyi durumda başLangıç için devam edebiLirsin,transfer önerimse;eğer kanatLara aLmayı düşünüyorsan jeremy meNez'i aLabiLirsen mutLaka aLmaLısın ben 2013 yıLındayım ve her gittiğim takıma götürdüm adamı 30 miLyona aLdıysam fiyatı 24-25 milyondan aşağı inmedi...
koLay geLsin...
sağol ama ben daha çok ofansif ve kanatta olmayan ofansif ORTA saha vea Forvet'de kesinlikle ortada oynayan adam istiyorum dediğim gibi satmayı düşündüğüm oyuncular var.
tam göbek için çok iyi bir isim Fabrice Muamba oLabiLir,iLk sene bir ihtimaL takıma aLışamayabiLir ancak iLerde vazgeçiLmezin oLur diye düşünüyorum...
birde Mathieu Bodmer'i biLirsin o da çok iyidir ortada...
bencede aguero yu satma biraz daha degeri artınca rekor bir ücrete satarsn
sağolun satmak istediğim oyuncular:
mista
cleber santana bide eğer santana satılmazsa
raul garcia
başarılar
teşekkürler intertoto'da honka ya da slovan liberec ile eşletim.
Persie Geliyor!
Atletico Madrid yöneticileri Doğan'ın isteği ile Van Persie için Arsenal'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.
mika aıtaolo iyi bi yedek olabilir bana göre chelseaden mancienne var altyapıda onu al 2 sene sonra çok iyi paraya satabilirsin
neri cardozo
ever banega
bellushi alabilirsin hem genc hem yetenekli oyuncular
aissati var afellay onlarıda alabilirsin
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: