öncelikle bahsettiğim sorular Fifa Manager 2008 oyunuyla ilgili.
Bu oyunuda yeni farkettim ben TCM 2005 oynardım hep sonra Fifa Manager diye devam etmiş haberim yoktu ondan.
Zaman ilerledikçe bu bahsettiğim sorunlar yüzünden oyun sıkmaya başlıyor. Başlarda zorlandığımız için hedeflerimiz oluyor zamanla hedeflere ulaştıktan sonra (bütün kupaları aldıktan sonra yani) oyun sıkıyor...
ilk olarak Türkçe yama ile ilgili sorunu belirteyim : sadece birtane yapmışlar oda sadece %50 civarında çevrirmiş. Medya soru sorduğunda neler dediklerini bilmemek, wep sitesinde çıkan haberlerde neler yazdığını bilmemek, arada sırada diğer teknik direktörlerin söylediklerini bilmemek, vs... bir zaman sonra sıkmaya başlıyor.
yeni türkçe yama nezaman çıkar ? yada çıkarmı ?
ikinci sorum Kamp yerleri.
Niye bukadar az yer var ? istediğim yerde kamp yapamazmıyım ? 30-35 ülkede kamp yeri kurdum kurduğum yerlerde niye yapamıyorum ?
Üçüncü sorum taktik.
Cm de, Fm de birsürü taktik yapılıyor, buralarda paylaşıyoruz. bu oyunda yapılmıyormu ? hani birsürü olsa onu deniyelim, bunu deniyelim deriz birazdaha oyuna bağlanırız.
Son Sorumda Stadla ilgili.
Oyun tam türkçe olmadığı için stad yapmaya kalktığımızda fazla anlamadığımız için eksikler oluyor merdivenleri bulamıyorum bunun dışında bazı eksiklikler oluyor, inşaat şeyine yaptır dediğimiz zamanda çok para istiyor.
kimsede yokmu 90.000-110.000 kapasiteli, herşeyi dört dörtlük, 150-200 milyon dolar maliyetinde. ?
Sorular, sorunlar bunlar cevaplarını aradım diğer konularda ama bulamadım o yüzden yeni topic açtım.
Oyuna yeni başlayanlara, fazla bilgisi olmayanlara bende bir kaç tavsiyede bulunayım. bizde birşeyler vermiş oluruz.
Sergio Agüero yu alın 15-20 milyon dolara alırsınız çok para demeyin öyle bir gelişiyorki şuanda 2012 senesindeyim seviyesi 97 seneye 100 olur. değeri 87.5 milyon dolar. geçen sene Barcelona 135 milyon dolara kadar çıkmıştı 160 ta ısrar edince vazgeçti.
bunun dışında kariyer bölümünde biryerde birşey seçince ne olduğunu unuttum Futbolcu oluyorsunuz. Adınız, yaşınız neyse öyle oluyor. siz söşleşme yenilediğinizde onunda sözleşmesi uzuyor, milli takıma seçilebiliyor, mevkisini yeteneğini siz en başta ayarlıyorsunuz. şuanda 85 sevisinde sağ kanat banko oyunuyor. tek kötü tarafı çok sakatlanıyor oda belki tesadüftür.
son olarakta Başka ülkelerde okul kurun ( klüp tesisleri bölümünde görürsünüz ) güzel yerlerde kurun kurduğunuz okullardan hersene 3-5 tane 10-16 yaş arası oyuncu keşvediliyor genç takıma alıyorsunuz yaşına göre.
%80'ni süper Oyuncu oluyor bunların. 17 yaşına geldiklerinde alın paf takıma 1-2 sene kiraya verin banko oynayabilecekleri takımlara kendilerini acayip geliştiriyorlar. sonra ister satın, ister siz oynatın..
Sorularımla ilgili cevaplarınızı, yardımlarınızı bekliyorum. (en önemlisi stadla ilgili bu sene yapmam gerekiyor, ona göre bütçe ayarladım) şimdiden teşekkürederim.
Saygılar sevgiler...