uAYDIN09 FIFA08 İçin Saç Sorununu Eski Hale Getirmek İçin; http://rapidshare.com/files/132596992/Sac_Sorunu.rar.html
tcan Çok iyi bir ayrıntı. Hatta bunu EA'ya mail yoluyla iletelim, bir daha böyle sorunlarla karşımıza çıkmasınlar :D
uAYDIN09 Orjinal Mesajı Yazan: camon çok saol abicim çok teşekkürler Önemli Değil ;) Maksat İşini Görsün
ulutashus bu başlığı tekrar üst sıralarda görmek isterim açıkcası :D önemli bir konu 3 sayfa değil 50 sayfa olması lazım :D
ulutashus Orjinal Mesajı Yazan: 40ahmet40 bene yine saç sorunu var neden oluyorki lütfen cvp Tekrar okuyup baştan yapmanı tavsiye ederim gerekenleri doğru bir şekilde yaptığında çalışmama gibi bir olasılığı yok.
ismail_32 arkadaşım ben bu saç sornununu indirdin indirmez olaydım oyun açılmıyor tam bir tauşa basınız geliyor oyunudan atıyor kaç defa sildim tekrar yükledim ama olmuyor buna bi çözüm bulabilirmisisn :confused: ??
Carricudizilla Beyler ASUS EN8500GT ekran kartı ve 1GB DDR2 RAM vra bi sorun olurmu?Yoksa kalite farkı felaket derecede süper bende uğraştım onlarlada başka ayarlarıda yükseltsen olmazmı?