**Duyarlı arkadaslar!!! birinz bna kndi oyununda bulunan formaların fln bulundugu dosyayı bana upload edeblrmi?? bu sadece bir rica yardm etmek isyen arkadaslar msn adresim nouman_r17@hotmail.com 'yardm etmek isteyen arkadaslara smdiden cok tesekkürler!!!**
Sanırım yüklediğin yamaları oyunda göremediğin için böyle bir istekte bulunuyorsun. Bununla ilgili bir konu var. Link
Eğer grafik falan istiyorsan sitede bir sürü var. Neden böyle bir konu açtın anlayamadım:).
hepsini bi arada toplayamadıgım icin yardım istedim grefikleri yuklemedm henz hem yardm etmek isteynler edeblr;) digerlei önmli deil
evet arkadaşlar ya ''nouman_r17'' arkadaşımıza katılıorum aynı sorun bendede war yamaları yerleştirmede sorun yaşıyoreum yardım edecek olan warsa benimde msn adresim: ceza_xaziz@hotmail.com
Şimdiden teşkkürler
yani hepsini toplu halde istiyorsunuz bende tam bunula ilgili bir yama üstünde çalışıyorum
Orjinal Mesajı Yazan: Fer.Torres yani hepsini toplu halde istiyorsunuz bende tam bunula ilgili bir yama üstünde çalışıyorum
Orjinal Mesajı Yazan: Fer.Torres
Valla çok güzel bitince bizlede paylaşırsan seviniriz:)
Orjinal Mesajı Yazan: aLex_xx Orjinal Mesajı Yazan: Fer.Torres yani hepsini toplu halde istiyorsunuz bende tam bunula ilgili bir yama üstünde çalışıyorum Valla çok güzel bitince bizlede paylaşırsan seviniriz:)
Orjinal Mesajı Yazan: aLex_xx
Orjinal Mesajı Yazan: Fer.Torres yani hepsini toplu halde istiyorsunuz bende tam bunula ilgili bir yama üstünde çalışıyorum Valla çok güzel bitince bizlede paylaşırsan seviniriz:)
zaten ben soccercenter.net den başka yerde paylaşmıyorum yakında gelir hiç merak etmeyin:)
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: