Passenger umarım.:) breno veya alex silva'yı önerebilirim defans için..ikiside sao paulo'da oyunun başında. 8.0.2'de nasıllar bilmiyorum ama 8.0.1'de çok iyiler.
Hqmi Orjinal Mesajı Yazan: Passenger umarım.:) breno veya alex silva'yı önerebilirim defans için..ikiside sao paulo'da oyunun başında. 8.0.2'de nasıllar bilmiyorum ama 8.0.1'de çok iyiler. Breno 8.0.2'de Bayer Münih'de. Alex Silva'ya oyunu açtığımda bakacağım ;) Bu arada 1.6 MN€ bütçe var. Jabi satıldı. Mustafa Keçeli'yi de satmaya çalışıyorum.
Hqmi Inter - Toto Kupası OFI - Trabzonspor Trabzonspor - OFI Bir Sonraki Turun Rakibi : MTK Gelenler ve Gidenler Toplu TSL'de İlk Maç V.Manisaspor - Trabzonspor _______________________________________________________ Defans çalışmalarımız hala sürüyor :)
Hqmi Orjinal Mesajı Yazan: Fb_BatuhaN Hami dikkat ettimde hep aynı oyuncuları transfer ediyorsun. :) Bilmem :) Her kariyerimde onlar benim favori adamlarım olduğu için alıyorum :) Bir tane defans buldum. 2 metre boyunda kafa ve sıçrama da çok iyi. Onu almaya çalışıorum. Onu kornerden gol kralı yapıcam :D:D
Hqmi Arkadaşlar , iki defans arasında kaldım. İkisinde de imza aşamasında. İkiside aynı fiyat. Gözlemci Rob Jones'e " makul " transfer diyor. Thiego'ya " iyi " diyor. Bende Thiego'dan yanayım ama sizinde fikrinizi alim dedim :) Bir yanda da Thiego tecrübesiz. Ben karar veremedim :) Ss'lerini gönderiyorum
Norwayboy thiego özelliklerini artırabilir genç ama rob jones un özellikleri defans için yetersiz kalabilir bazı maçlarda ama 201 boyunda olması adamı süpheye düşünrüyor istediğini al bence