KaRTaLiZM09 arkadaşlar acaba hangisi daha güzel ben crysisi aldın ama kararsızım.bir de battlefield collectionun içinde hangi serileri var. lütfen cevap yazın.
mehmet_1905 crysis hiç oynamadım ama hl2 bozdu artık... crysis al enazından ea sersisnin bi oyunu buda screenshot:
Thor O senin kişisel zevkine kalmış bir şey. Sonuçta oyunları oynayacak olan sensin ve zevk alacak da sensin. Eğer HL serisini takip ediyorsan hikayenin devam etmesi açısından oynaman gerekir. İkisi de yeniyse ya Crysis'ten başla ya da eski HL oyunlarından başla.
onnur crysisi beğenmemen için ve half life 2 yle karşılaştırman için tek sebebin vardır..crysis yüksek kalitede oynayamıyosundur..çok saçma bi soru olmuş..pes 2008 mi fifa 06 mı :D
denizertuncay Hikaye olarak Crysis HL2 ile yarışamaz bile ama Crysis yeni çıkmasından dolayı grafik olarak HL2'ye üstünlük sağlıyor.
melikcan07 Orjinal Mesajı Yazan: kartaldeniz CRYSİSİ YÜKLEDİM OYNADIM BANA İĞRENÇ Bİ OYUN GİBİ GELDİ:mad: zevkler tartışılmaz hem oynayamıosan iğrenç die yorum yapma
Inanc58 bugüne kadar oynadığım en mükemmel oyun Half-Life ve Half-Life 2 serileri. Crysis te güzel oyun ama HL bir numara.
venomX bence crysis grafik oynayış hatta aradaki trailer bakımındanda çok iyi aradaki trailerları izlerken film izliyomuş gibi arkama yaslanıp onu izliyorum hatta crysis'sin aynı oyundaki görüntüler gibi bir film yapması halinde patlama yapacağını bence kesin
iboram bncede crysis ama artık modası geçti warhead daha bi aksiyonlu warhead oynamanızı tercih ederim