oxxo73 evet arkadaşlar aşağıdaki adresten indireceğiniz dosyayı rar içerisinden çıkartıp belgelerimdeki fifa 2008 save dosyası ile değiştirin VE BÜTÜN TRaNSFERLER SİZDEDE AKTİF OLSUN örnek isaac ts guiza fb crouch porsmounth mancini inter deco chelsea engelaar schalke gibi kayıtlı oyunlarınız silinmemesi için yedeğini alın bu dosyayı yükleyince kayıtlı oyunlarınız silinir
oxxo73 birde eksikler varsa söyleyin onlarıda ekleyeyim fransa ve almanya liginde sadece kaliteli ve orta sıra takımların transferlerini yaptım geri kalan ligler hemen hemen bulduğum kadarıyla ful türk liginde 2. ligden çıkan takımlar olmadığı için bazı oyuncular kaldı eski takımlarında avrupa liglerindede bu böyle örnek antalyaya giden oyuncular hala aynı takımlarında köln e giden oyuncularda hala aynı takımdalar
oxxo73 denedim ve öyle ekledim ben bunları tekrar dene istersen burdan alıp diz üstündeki oyuna ekledim ve hiç sorun olmadı
pesi61 direk dedgın gbı save dekı dosyayla yer degıstırdım oyuna gırdıgımde yanı profıl sectırıor ancak kadrolar eskı
oxxo73 birde klasörün içindekileri fifa 2008 klasörüne at istersen öyle dene yani kayıy dosyasının içine at olmadı 2. yolladığım dosyayı dene
BLACK EAGLE5 TSL 2008-2009 ezonu full transferleri varmıdır acaba? Örneğin BJK:Sivok,seric,zapotchy,Ayhan Tuna Üzümcü,Fahri Tatan FB:Burak Yılmaz,Guiza Gs:Kewell falan hepsi varmıdır?