N.G. BARISH Onlara mail attigin icin tesekkür ediyolar. Cevabi 3 gün icerisinde yollayacaklarmis. 2008071010002755 yollayacaklari cevabin IDsi olacakmis sanirsam. yani ordan anlayacaksin sorddugun soruna cevabin geldigini.
ricorico Orjinal Mesajı Yazan: XII Oyalıyor:D.. bncede :D:D himan sagol böle birşey için bn yollamıştımda cevap gelmedi:D inş sanada aynısı olmaz
murathas07 arkadsım sımdı senın yaptıgına ayıp derler ınsan bızede soyler ne attıgını hepımız kopyala yapıstır yoluyla konamıye gonderelım bızımde corbada tuzumuz olsun hatta ben turkıye kıgındekı 18 takımın ısmını ve kadrolarını gondermeyı dusunuyorum:D adamların ısını kolaylastırmak lazım dımı hatta oyuncu guclerınıde eklıyecemde okadarını gondermeme ızın vermez herhalde:D:D:D
murathas07 yaw bu konaminin sitesine girdim e-maili nerden atacagımı bulamadım su adresı tam verırsen bende atmak istiyorum:rolleyes:
07fb07 abi bence o mailde ztn otomatik olarak gelio ilgilendikleri yok baksana ztn bitek sana gelmemiş:)
Darkmute **Haftasonu ulaşmış attığın maillerden biri onlara. İş gününde sana mail atacaklar. Atcakları belli zaten ÜLKENİZDE ORJINAL OYUN ALINMIYOR!!! :D**
murathas07 ;) yaw bu oyunun turkıye lıgını bız yapalım onlar oyuna aktarsın adamlar turkıyeye gelıp takıp edemıyor eee tvden de takıp edemedıklerıne gore bızım yapmamız en dogrusu olur bıde hıc dıkkat ettınızmı bılmıyorum genelde turkıyeden avrupa kupalarında ses getıren uc takım yer alıyor bunlar bızı kısacası avrupa maclarından ızledıklerı kadarıyla takıp edıp oyuna aktarıyorlar bu benım gorusumdur arkadslar :confused: :p
himan **ya bir türk lgini yapsınlar pes 2009'a bakın Türkiye'de orjinal pes2009 nasıl alınacak cyris'de bir nevi öyleydi türkçe yama ve sesler eklediler türkiyede cyris orjinal oyun satışı patladı.Bir arada EA SPORTS türkçe dil yamasına falan ekliceklerdi fifaya fifa09'a ama nerdeee :D**
Darkmute Orjinal Mesajı Yazan: himan ya bir türk lgini yapsınlar pes 2009'a bakın Türkiye'de orjinal pes2009 nasıl alınacak cyris'de bir nevi öyleydi türkçe yama ve sesler eklediler türkiyede cyris orjinal oyun satışı patladı.Bir arada EA SPORTS türkçe dil yamasına falan ekliceklerdi fifaya fifa09'a ama nerdeee :D Gel de onlara anlat... :D Her maile orjinal alın demeyi biliyolar. Ne ligimiz var , ne spikerimiz var , ne de türkçe menü var. Bi de utanmadan türkiye'de herkesin orjinal almasını istiyolar.
ultraslan_kso Orjinal Mesajı Yazan: darkmute İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Almanca hepsi war bütün diller bu kadar zaten dünyada bi tek ingilizce fransızca ispanyolca almanya başka yok dimi